«Χ»αρμολύπη στο Άρσεναλ - Σίτι (video)

Η ματσάρα του “Emirates” ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σίτι τα είχε όλα εκτός από... νικητή (2-2), με τους «Κανονιέρηδες» ν' αποτυγχάνουν να μπουν εκ νέου στην 5άδα και τους «Πολίτες» να μην εκμεταλλεύονται τη χθεσινή ήττα της Τσέλσι.

Ήθελαν να φτάσουν και οι δύο στην πηγή και να πιουν μεγάλες ποσότητες νερού, έστω κι αν τα «κίνητρα» της καθεμιάς ήταν διαφορετικά: η μεν Άρσεναλ επιθυμούσε διακαώς τη νίκη για να εκμεταλλευτεί την εντός έδρας «αυτοκτονία» της Γιουνάιτεντ χθες και να επιστρέψει εντός της προνομιούχου πρώτης πεντάδας, η δε Σίτι για να κυνηγήσει τις (όποιες) ελπίδες της για το φετινό

πρωτάθλημα μετά τη χθεσινή ήττα της Τσέλσι.

Εν τέλει και οι δυο τους έμειναν με τη βαθμολογική γλύκα: οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 5΄ με τον (ευρισκόμενο σ' εκπληκτική κατάσταση φέτος) Σανέ άνοιξαν το σκορ, όμως ο Γουόλκοτ στο 40΄ φρόντισε να μετριάσει τη χαρά του Γκουαρντιόλα ισοφαρίζοντας σε 1-1 και αποδεικνύοντας εμπράκτως πως η Μάντσεστερ είναι η αγαπημένη του... πελάτισσα (5 γκολ στα τελευταία 5 ματς απέναντί της). Πριν προλάβει, ωστόσο, να τελειώσει την κραυγή «γκοοοοολ» ο Βενγκέρ, ο Αγκουέρο σκάρτα 2 λεπτά αργότερα έστειλε τους «Πολίτες» μπροστά στο ημίχρονο με 1-2.

Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό και το κατάφεραν όταν στο 53΄ ο Οζίλ έδωσε την 50η του ασίστ με τα χρώματα των «Κανονιέρηδων» με παραλήπτη τον Μουστάφι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό, όπως έμελλε ν' αποδειχτεί, 2-2.

Κάπως έτσι, το κοινότοπο “Δε «χ»άρηκε” κανείς έκανε την εμφάνισή του, μιας και η Άρσεναλ παρέμεινε στην 6η θέση και στο -2 από τη Γιουνάιτεντ, ενώ η Σίτι δεν έκλεισε την ψαλίδα από την πρωτοπόρο Τσέλσι και παρέμεινε 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά της, φιγουράροντας στην 4η θέση.

Τα βλέπετε; «Χ»αρμολύπη...

Keywords
Τυχαία Θέματα