Μπρέντφορντ μετά το 1-1 με Άρσεναλ: «Αηδιασμένοι και λυπημένοι για...»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Άιβαν Τόνεϊ στα Social Media, εξέδωσε η Μπρέντφορντ.

Ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε πολλά υβριστικά μηνύματα στα Social Media, μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρσεναλ και η Μπρέντφορντ καταδίκασε τις προσβολές προς τον 26χρονο επιθετικό.

H ανακοίνωση της Μπρέντφορντ αναφέρει:

«Αμέσως

μετά το παιχνίδι της Μπρέντφορντ με την Άρσεναλ, ο Ιβάν Τονεϊ δέχθηκε έναν καταιγισμό προσβλητικών, ρατσιστικών άμεσων μηνυμάτων μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Είμαστε αηδιασμένοι και λυπημένοι που ο Ιβάν έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτό για άλλη μια φορά. Δεν θα το ανεχτούμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κυνηγήσουμε τα άτομα που εμπλέκονται

Πόσες φορές πρέπει να συμβεί αυτό; Καλούμε τους απανταχού οπαδούς του ποδοσφαίρου να απολαμβάνουν τον ανταγωνισμό και την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ μας, αλλά να σέβονται και να αγκαλιάζουν τις διαφορές μας και να γιορτάζουν την ποικιλομορφία που υπάρχει σε όλη την Premier League. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό».

Από την πλευρά της η λίγκα τόνισε: «Κανείς δεν πρέπει να αντιμετωπίζει προσβολές του είδους που δέχθηκε ο Ιβάν Τονεϊ. Δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία. Υποστηρίζουμε τον Ιβάν και τον σύλλογο με έρευνες. Η Premier League καταδικάζει όλες τις μορφές διακρίσεων. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους».

Immediately after Brentford’s game against Arsenal, Ivan Toney received a barrage of abusive, racist direct messages via his Instagram account.

We are disgusted and saddened that Ivan has had to deal with this yet again

— Brentford FC (@BrentfordFC) February 12, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπρέντφορντ, 1#451, Άρσεναλ, Αηδιασμένοι,brentfornt, 1#451, arsenal, aidiasmenoi