Μπουλέ: Η σχέση που είχε με διάσημο που δεν μάθαμε ποτέ

Άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της από τις πρόβες της παράστασης Sweet Charity που ανεβαίνει σε λίγες μέρες στο θέατρο Badmiton και βρέθηκε στο καναπέ της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που η προσωπική της ζωή ήταν στο φως της δημοσιότητας.

«Είχα κάνει τόσα πράγματα και επαγγελματικά βήματα, ήρθε αυτό και τα καπέλωσε όλα. Για το ότι χτίζω χτίζω μέσα από τη δουλειά

μου και ξαφνικά έρχεται αυτό και τα καπελώνει όλα. Και ξαφνικά παρουσιάζεσαι ως κάτι άλλο».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι προσπαθεί ακόμη και τώρα όσο μπορεί να κρατάει μία απόσταση από την τηλεόραση ώστε να καταφέρει να προστατέψει τις προσωπικές σχέσεις της. «Έχω προσπαθήσει πολύ να προστατεύσω το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Με πολλή δουλειά προσωπική και των ανθρώπων που με βοηθούν να χτίσω πάλι το κομμάτι το επαγγελματικό. Θέλω να πω ότι προσωπική ζωή έχω και με ανθρώπους μέσα από το χώρο, αλλά δεν έχει τύχει να το μάθετε. Τώρα δεν καταπιέζομαι καθόλου. Απλά δε θα πας εκεί που έχει κάμερες και φωτογράφους».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε σχέση με διάσημο άντρα που δεν μάθαμε ποτέ. «Προσωπική ζωή έχω. Και με ανθρώπους μέσα από το χώρο. Μπορείς να πας στα περισσότερα μέρη. Απλά δεν μπορείς να πας κάπου που θα έχει κάμερες και φωτογράφους».

Keywords
Τυχαία Θέματα