«Μπορούμε να ονειρευτούμε περισσότερα» (video)

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας, Τιάγκο Φερέιρα μίλησε στο OFC TV για το αυριανό (21/09) ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τις εμφανίσεις της ομάδας και τη δική του απόδοση. 

«Περιμένω να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως κάναμε απέναντι στην ΑΕΚ. Οι φίλαθλοι μας είναι χαρούμενοι, επειδή αγωνιστήκαμε πολύ καλά σ' ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Απέναντι στον Απόλλωνα

θα είναι το ίδιο, γιατί επίσης είναι πολύ καλή ομάδα. Όμως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε δυνατοί απέναντι τους. Είναι πολύ καλό το γεγονός πως όλοι οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι για το γκολ που δεχθήκαμε στο τελευταίο λεπτό. Νιώθουμε ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε περισσότερα για να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Όλοι αγωνίζονται για το σύλλογο, τον κόσμο μας και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Νιώθω πολύ ωραία εδώ γιατί βρίσκομαι σε μία νέα ομάδα. Η Ομόνοια είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Κύπρο, υπάρχει αρκετή πίεση, αλλά μετά από 3 παιχνίδια νιώθω πως αγωνίζομαι χρόνια στην Ομόνοια....»

Keywords
Τυχαία Θέματα