"Πληγώσαμε τον κόσμο μας τον προσβάλαμε"

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε δηλώσεις και μίλησε για την χθεσινή ήττα των γαλαζοκιτρίνων από την Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ με 3-4 στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις: 

«Πρέπει να πω ότι ξεκινήσαμε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Έχουμε ένα τραγικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα πράγματα με όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία. Χθες είχαμε μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση

και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έστω και μια δικαιολογία».

 «Όμως οφείλουμε να μην μπούμε σε καμιά λογική εσωστρέφειας και επίρριψη ευθυνών γιατί το ποδόσφαιρο δεν σταματά να κινείται. Αυτό το αποτέλεσμα ψαλίδισε τις πιθανότητες μας, είμαστε ρεαλιστές και πλέον όχι μόνο χρειάζεται υπερβάσεις, αλλά να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε μεγάλο βαθμό κάθε αγωνιστική. Δεν ξέρω πως θα πάει η πορεία μας, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή χρειάζεται να βρούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

«Αν κερδίζαμε δεν θα τέλειωνε τίποτα. Ότι χάσαμε, δεν σημαίνει ούτε αυτό ότι τέλειωσε κάτι. Σαφώς και υπάρχουν ακόμη πέντε αγώνες, όμως, τα δεδομένα είναι πολύ πιο δύσκολα. Αυτή την στιγμή όχι μόνο είμαστε στο μηδέν, αλλά πληγώσαμε τον εαυτό μας, πληγώσαμε τον κόσμο μας ο οποίος ειδικά την στιγμή της ανατροπής μας βοήθησε και πραγματικά νιώθω ότι τον προσβάλαμε».

Για την έντονη στάση του Ντολ στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε με έμφαση: «Υπάρχει κάποιος που δεν ήταν έντονος μετά το τέλος του αγώνα; Δεν θα μιλήσω εγώ για τον προπονητή. Είπε όσα ήθελε να πει και διήρκησε αρκετή ώρα η διάσκεψη Τύπου. Δεν μπορώ να πω ότι ο προπονητής ήταν σωστός, όπως και αν αγωνίζεται, αν είναι σωστό ή λάθος αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος. Το να μην μπορούμε να κάνουμε μια κάθετη πάσα και να χανόμαστε στο τρανζίσιον, σαφώς και είναι αδικαιολόγητο ανεξαρτήτως το πως παίζουμε. Ψες κανένας δεν έπαιξε καλά. Δεν μπορείς να χρεώσεις στην ήττα στον τερματοφύλακα, ή στους αμυντικούς ή σε οποιοδήποτε άλλο. Την χρεώνονται όλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα