«Μπλε Διαδρομή»- Ημέρα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Προστάτη

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς τον Μόλο Λεμεσού, για τις ποδηλατικές διαδρομές «Remedica Μπλε Διαδρομή» και Μπλε Διαδρομή για Όλους, που διοργανώνει η Europa Uomo Κύπρου.

Στόχος της ποδηλατικής διαδρομής, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη.

Σε

δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Europa Uomo Κύπρου, Ανδρέας Μωυσέως, ανέφερε τα εξής, «Η έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη σώζει ζωές. Με τις δραστηριότητές μας δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις έτσι που οι συνάνθρωποί μας που πάσχουν από την ασθένεια του καρκίνου του προστάτη να την αντιμετωπίσουν με ελπίδα και αξιοπρέπεια».

Η στρατηγική του Europa Uomo Κύπρου επενδύει σε τέσσερις άξονες, που είναι η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση, η θεραπεία, η έρευνα και αποκατάσταση.

Ο καρκίνος του προστάτη δεν αφορά μόνο τους άντρες στις οικογένειες, αλλά και τις γυναίκες, τα παιδιά τους, τους φίλους και συγγενείς.

Αν αγαπάς τον πατέρα, τον παππού, τον θείο, τον φίλο, έχεις καθήκον και ευθύνη να ενημερωθείς για την ασθένεια του καρκίνου του προστάτη, γιατί όλοι οι άντρες έχουν μεγάλη πιθανότητα να την αντιμετωπίσουν σε κάποιο στάδιο της ζωής τους.

Έγκαιρη διάγνωση = Θεραπεία 

Keywords
Τυχαία Θέματα