Μπερλουσκόνι: «Πουλάω και προτιμώ σε Ιταλούς»

Οι διαπραγματεύσεις με τους Κινέζους συνεχίζονται και οι δύο πλευρές είναι στο σημείο που θα πρέπει να υπογράψουν ότι για ένα διάστημα θα υπάρχει αποκλειστικότητα στις συζητήσεις. Δεν θα μπορεί, δηλαδή, ο Μπερλουσκόνι να μιλήσει με κανέναν άλλο ενδιαφερόμενο. Πριν το κάνει αυτό, αν το κάνει, ο «Καβαλιέρε» θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους οπαδούς, με μια δήλωση του.



«Ενα θερμό χαιρετισμό σε όλους τους τιφόζι Ροσονέρι. Οπως όλοι εσείς, έχω την Μίλαν στην καρδιά και υποφέρω όταν βλέπω την ομάδα να πάει άσχημα, ίσως περισσότερο και από εσάς, με δεδομένο ότι για

να την κάνω μεγάλη χρειάστηκε να επενδύσω περισσότερο από ένα δισ. ευρώ, μόνο τον τελευταίο χρόνο 152 εκατ. ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, ποτέ δεν είδαμε την Μίλαν να παίζει τόσο άσχημα όσο φέτος. Γι' αυτό τον λόγο βρήκα το κουράγιο να δοκιμάσω να αλλάξουμε για τους τελευταίους αγώνες, με στόχο να φτάσουμε στον τελικό με τη Γιουβέντους με κάποιες περισσότερες ελπίδες. Νομίζω πως με τον Μπρόκι, ο οποίος είναι ένας καλός προπονητής, φαίνεται κάποια βελτίωση. Του ζήτησα να δείξει θάρρος και με κουράγιο μου είπε "ναι". Είναι σοβαρός, ξέρει πολύ καλά το stile Milan αλλά είχε λίγες μέρες στη διάθεση του για να επέμβει στους ποδοσφαιριστές και στο στυλ παιχνιδιού. Επίσης, ήμασταν άτυχοι, στη Βερόνα δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις που δεν υπήρχαν. Ας αφήσουμε τον Μπρόκι σε ηρεμία μέχρι τις 21 Μαΐου και μετά θα αποφασίσουμε τι να κάνουμε.

Και κάτι άλλο: Μετά από 30 χρόνια που έχουμε γιορτάσει με σαμπάνιες και χαβιάρι, θα μπορούσαμε να χειριστούμε με περισσότερη ευγένια μια δύσκολη περίοδο που θα περάσει. Τέλος, σε όποιον μου λέει ότι πρέπει να πουλήσω, απαντάω: Προσπαθώ επί ένα χρόνο αλλά θέλω να αφήσω την Μίλαν σε καλά χέρια, τα οποία θα μπορούν να της εγγυηθούν ένα μέλλον με πρωταγωνιστικό ρόλο. Και θα προτιμούσα να είναι ιταλικά χέρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα