Ν.Παπαδόπουλος:"Καταντήσαμε να απενοχοποιούμε την Τουρκία"

Κάθετα ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, τάχθηκε για ακόμα μια φορά ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στις Τομές στα γεγονότα ανέφερε ότι ενώ όλη η Ευρώπη κατηγορεί την Τουρκία και ανησυχεί για το μέλλον, ο πρόεδρος Αναστασιάδης απενοχοποιεί την Τουρκία

Τη μέρα συνέχισε, που ο Ερντογάν έδιωξε τον Νταβούτογλου και βγήκε με σκληρή γλώσσα ενάντια στην ΕΕ, εμείς κρατούμε μια ήπια μετριοπαθή στάση.

Αυτό που πρέπει να κάνει η Κυπριακή Δημοκρατία συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος, είναι να βγει με μια εκστρατεία να ξεγυμνώσει την Τουρκία, κερδίζοντας συνεργασίες

εντός ΕΕ για να μπορέσει η Κυπριακή Δημοκρατία να αποκτήσει θέση ισχύος στο Κυπριακό και να πείσουμε για την αδιαλλαξία της Τουρκίας. .

Απελευθέρωση θεωρήσεων εισόδου

"Τελικά να μας πει η κυβέρνηση ποια είναι η θέση της για την απελευθέρωση των θεωρήσεων εισόδου των Τούρκων σε χώρες της ΕΕ. Τελικά κινδυνολογούμε ή πρέπει να ανασταλεί όπως είπε ο ΥΠΕΞ με δηλώσεις του χθες;", διερωτήθηκε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Η πολιτική της κυβέρνησης έχει αποτύχει παταγωδώς σε αυτό τον τομέα, δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος και θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκει κάποια πράγματα. Ο ΥΠΕΞ χωρίς επιχειρήματα, χάνει τη ψυχραιμία του και εκσφενδονίζει διχαστικά μηνύματα προς τους κύπριους πολίτες.

Εμείς ήμασταν και είμαστε με τους Ελληνοκύπριους είπε κλείνοντας ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα