Μπεργκ: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Χένινγκ Μπερκ μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1), που άφησε την Ομόνοια για 3ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από την νίκη. 

Ο Νορβηγός τεχνικός παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερο της φετινό παιχνίδι και δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση.  

«Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός

ήταν οργανωμένος και έπαιξε καλή άμυνα και με καλές αντεπιθέσεις. Δεν δημιουργήσαμε όσο θέλαμε, στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε και με την απόδοσή μας να κερδίσουμε αντιπάλους που παίζουν κλειστά. Ο λόγος που δεν κερδίσαμε είναι επειδή δεν είχαμε καλή απόδοση, καθόλου κίνηση και δεν ήμασταν γρήγοροι. Να δουλέψουμε σαν ομάδα, είμαστε απογοητευμένοι όμως'.

Είναι ένας συνδυασμός το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν όσο γρήγοροι θα έπρεπε. Δεν κυριαρχήσαμε και δεν είχαμε καλές κινήσεις. Ήταν μια από τις χειρότερες μας εμφανίσεις, ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Σε κάποια ματς προηγηθήκαμε και το κρατήσαμε, σήμερα στο 1-0 θα έπρεπε να ελέγξουμε τον αγώνα. Είμαστε σε μια διαδικασία ανάπτυξης ως ομάδα και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ελέγχουμε τα ματς. Μπορούσαμε για την νίκη αλλά η απόδοσή μας δεν μας το επέτρεψε».

Keywords
Τυχαία Θέματα