Μπεναλουάν: «Ροζ» βίντεο με ταμία-μοντέλο, καταγγελία και δικαστική παραγραφή

Την Παρασκευή (02/10), ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιοχάν Μπεναλουάν, είδε την έδρα του δικαστηρίου του Φορλί της Τσεζένα να αθωώνει λόγω παραγραφής τη νεαρή ταμία που πριν χρόνια είχε καταγγείλει για εκβιασμό.

Ήταν περίοδος Χριστουγέννων του 2011, όταν ο Γιοχάν Μπεναλουάν, τότε παίκτης της ιταλικής Τσεζένα, έκανε τα ψώνια του σε ένα κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Iper di Savignano. Στα 24 του ακόμα τότε, ο Γαλλοτυνήσιος έφτασε στο ταμείο και, πηγαίνοντας να πληρώσει, αντίκρυσε θαμπωμένος ένα 30χρονο μοντέλο που εργαζόταν εκεί. Η κοπέλα τον κοίταξε και του χαμογέλασε και η συνάντηση αυτή έμελλε να εξελιχθεί σε μια ερωτική επαφή και μια δικαστική διαμάχη.

Τα δύο νεαρά άτομα αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου και λίγες ημέρες αργότερα, η ταμίας τον κάλεσε στο σπίτι της. Γρήγορα οι δυο τους βρέθηκαν κάτω από τα σεντόνια της νεαρής ταμίας-μοντέλου, η οποία όμως βιντεοσκοπούσε όλη τη συνεύρεση από κάμερα που προσεκτικά είχε τοποθετήσει απέναντι από το κρεβάτι.

Λίγες ημέρες μετά την ερωτική βραδιά τους, η νεαρή στέλνει το πρώτο απειλητικό μήνυμα, με το οποίο γνωστοποιεί στον Μπεναλουάν το υλικό που έχει στα χέρια της και τον απειλεί ότι θα το διαρρεύσει σε διαδικτυακά μέσα και εφημερίδες αν δεν την πληρώσει αδρά. Τότε, ο ποδοσφαιριστής απευθύνεται στην αστυνομία και καταγγέλλει το περιστατικό. Ειδική δύναμη κάνει ξαφνική είσοδο στο σπίτι της 38χρονης σήμερα γυναίκας, βρίσκει την κάρτα μνήμης που περιέχει το επίμαχο «ροζ» βίντεο και τον εξοπλισμό που είχε τοποθετηθεί κάτω από την τηλεόραση, πολύ κοντά στο κρεβάτι, καθώς και την απόδειξη αγοράς της κάμερας.

Ακολούθησε δίκη της νεαρής, με την κατηγορία της απόπειρας εκβιασμού. Ο Γιοχάν Μπεναλουάν δεν παρουσιάστηκε ποτέ στην ακροαματική διαδικασία, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με την εκάστοτε ομάδα του.

Την Παρασκευή (02/10), η δικαστής Νούντσια Καστεγιάνο ανακοίνωσε στο ακροατήριο την απόφαση του δικαστηρίου: το έγκλημα εξαφανίζεται ως παραγεγραμμένο και η κατηγορούμενη αθωώνεται εξαιτίας της παρέλευσης του χρόνου.

Ήταν μια υπόθεση που απασχόλησε για οκτώ χρόνια τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, που πλέον εντάσσεται στο δυναμικό του Άρη απαλλαγμένος από τον σχετικό δικαστικό αγώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Μπεναλουάν θα ξεκινήσει τις προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο από την ερχόμενη Παρασκευή (09/10), λόγω προσωπικών υποθέσεων.

*Βασισμένο στο ρεπορτάζ της Άνναμαρία Σένι, για το «il Resto del Carlino»

Keywords
Τυχαία Θέματα