Μπαρτσελόνα: Παίκτης των ακαδημιών πανηγύρισε όπως ο Ρονάλντο και κόπηκε

Τον πανηγυρισμό του Φερμίν Λόπεζ, ο οποίος πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ έκοψε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μπαρτσελόνα έπειτα από… πέσιμο που δέχτηκε επειδή ο 18χρονος πανηγύρισε αλά… Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένα εκπληκτικό γκολ με ψαλιδάκι, σε αγώνα των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα πέτυχε ο Φερμίν Λόπεζ, ο οποίος έκανε όμως ένα μεγάλο λάθος.

Τι; Να πανηγυρίσει το γκολ

που πέτυχε όπως πανηγυρίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν σκοράρει. Με την γνωστή περιστροφή και το… Siuuuu. Ο πανηγυρισμός αυτός ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε όμως την έντονη αντίδραση των φίλων των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία για να κράξουν.

FC Barcelona's academy player Fermin Lopez does Cristiano Ronaldo's SIUUU celebration after scoring a bicycle kick today.

Ronaldo is hated in Barcelona. When you realise that this is just insane.pic.twitter.com/WkniOXnrxd

— The CR7 Timeline. (@TimelineCR7) April 24, 2022 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο πανηγυρισμός του Λόπεζ να κοπεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Καταλανών. Έπειτα από το κόψιμο στο μοντάζ, ο νεαρός άσος φαίνεται αρχικά στα πλάνα να τρέχει να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε και προτού κάνει την κίνηση του Ρονάλντο, το βίντεο κόβεται και δείχνει σε επανάληψη του γκολ που αυτός πέτυχε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα