Μπαλοτέλι σε Σακό: «Άσε την Λίβερπουλ κι έλα στη Νις»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κάλεσε τον –αποκλεισμένο από τη βασική ομάδα της Λίβερπουλ- Σακό να εγκαταλείψει το Μέλγουντ για το καλό της καριέρας του. Μπαλοτέλι και Σακό έχουν ένα κοινό: αμφότεροι έχουν απορριφθεί από τον Γιούργκεν Κλοπ και τη Λίβερπουλ. Ο πρώτος αποφάσισε να φύγει από το Νησί και ν’ αναζητήσει μια καλύτερη τύχη (την οποία όπως φαίνεται και βρήκε) στη γαλλική Νις.


Ο

δεύτερος προσπάθησε να (ξανα)κερδίσει την εύνοια και την εμπιστοσύνη του Γερμανού τεχνικού, κάτι που όμως -όπως φαίνεται- δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί μετά τα επαναλαμβανόμενα παραπτώματά του. Γι’ αυτό άλλωστε από τον καιρό της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Λίβερπουλ, ο Σακό προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Έτσι ο Μπαλοτέλι είπε να βοηθήσει τον πρώην συμπαίκτη του και να τον καλέσει στην τωρινή ποδοσφαιρική του στέγη: «Πρέπει να φύγει (από την Λίβερπουλ). Του είπα “Είναι κρίμα ένας παίκτης όπως εσύ να μην αγωνίζεσαι. Αν θες, έλα στη Νις. Θα του μιλήσω (του προπονητή) γι’ αυτό. Τον Ιανουάριο θα ήταν ιδανικά».

Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η άποψη του Ντιντιέ Ντεσάν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας τόνισε πως για το καλό της καριέρας του Σακό, θα πρέπει να βρεθεί μια ομάδα για εκείνον κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα