Μπαχτσελί: «Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ Ερντογάν και εμένα»

Τις φήμες που θέλουν να υπάρχει «διάσταση» μεταξύ Τούρκου προέδρου και ηγέτη εθνικιστικού κόμματος διασκέδασε σήμερα απόλυτα και κατηγορηματικά ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο εταίρος της τουρκικής κυβέρνησης διέψευσε άρθρο, που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, σε αντιπολιτευτικό μέσο με τίτλο «Υπάρχει μια ένταση συστήματος μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελί», λέγοντας ότι είναι «ψέμα, απάτη και υποκρισία από το Α έως το Ω. Αυτό το άτομο βούτηξε το στυλό του στο μελάνι της ταπείνωσης μόνο και μόνο επειδή αυτό ήθελε να προκαλέσει,

κάνοντας τη στήλη του χυδαία σαν τη συνείδησή του», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εμένα και τον πρόεδρό μας αλλά αγάπη, σεβασμός, κατανόηση και εμπιστοσύνη. Τα υπόλοιπα είναι απλά παραφιλολογία».

Ο εταίρος του Ερντογάν απάντησε και στην έντονη φημολογία ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να καταργήσει το εκλογικό σύστημα 50+1, επειδή δεν της βγαίνουν τα… κουκιά.

«Κατά τη γνώμη μας, αυτή η συζήτηση είναι περιττή και αδικαιολόγητη για την ώρα.

Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε», δήλωσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, χωρίς ωστόσο να το αποκλείει στο μέλλον.

«Ωστόσο, έχουμε ένα πρόβλημα με τον αναίσθητο Κιλιτσντάρογλου και τη μπερδεμένη αντίληψη περί διακυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, αλλά «η λύση για αυτό το πρόβλημα είναι η κάλπη που θα στηθεί τον Ιούνιο του 2023», συμπλήρωσε, αφήνοντας όμως παράλληλα κάποιες… περίεργες υπόνοιες για την επιβίωση της κυβερνητικής παράταξης.

«Η κυβέρνηση στην Τουρκία δεν αλλάζει, δεν υπάρχει περιβάλλον ή δημοκρατικός λόγος να αλλάξει.

Το τουρκικό έθνος δεν θα επιτρέψει να σηκωθούν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι», ισχυρίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα