Μπαχτσελί: «H Κύπρος είναι Τουρκική και Τουρκική θα παραμείνει»

Σύμφωνα με τη Hurriyet, o πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) στην Τουρκία Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μιλώντας σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα του Κόμματος του, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις λεγόμενες "εκλογές" στα κατεχόμενα εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ερσίν Τατάρ για την "εκλογή" του.

«Στις προεδρικές εκλογές στην "τδβκ", το πνεύμα των αγωνιστών/μαρτύρων έβαλε στο περιθώριο αυτούς που έχουν εμμονές με τις συνομιλίες.

Ευτυχώς, δεν κέρδισε η αιχμαλωσία αλλά κέρδισε το θάρρος. Κέρδισε η εθνική αντίσταση και όχι η υποχώρηση. Κέρδισε το έθνος και όχι η περιφρόνηση. Κέρδισε η σεβαστή βούληση του Τούρκου και όχι η θέσεις των Ελληνοκυπρίων. Η 18η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Κυριακή θα καταγραφεί στην ιστορία ως μέρα αλήθειας: H Κύπρος είναι Τουρκική και Τουρκική θα παραμείνει.

Οι αδιάρρηκτοι δεσμοί μεταξύ Τουρκίας και "τδβκ" αποτελούν δέσμευση των μαρτύρων μας, προσδοκία του έθνους μας και όρκος του Τουρκισμού μας. Η Λευκωσία και η Άγκυρα είναι δίδυμα αδέλφια» , ισχυρίστηκε ο Μπαχτσελί.

Keywords
Τυχαία Θέματα