Αξίζει να το δείτε: Το φιλμάκι κατά του ρατσισμού!

Δείτε το φιλμάκι της ΚΟΠ στο πλαίσιο της εκστρατείας της UEFA και της FIFA ενάντια στον ρατσισμό, μέσω του οποίου στέλνεται ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Στο φιλμάκι συμμετέχουν 18 ποδοσφαιριστές, Κύπριοι και ξένοι που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας αλλά και διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, οι οποίοι, με το δικό τους τρόπο, στέλνουν το μήνυμα κατά των διακρίσεων στους αγωνιστικούς χώρους.

Το φιλμάκι

ετοιμάστηκε με την υποστήριξη της Cyta και έχει ως κεντρικό σύνθημα το σλόγκαν "Στο ποδόσφαιρο δεν έχει θέση ο ρατσισμός".

Στο φιλμάκι έλαβαν μέρος οι ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νέστορας Μυτίδης, Αγγελής Αγγελή, Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Αβραάμ, Κούλλης Παύλου, Τζέισον Δημητρίου, Ντόσσα Τζούνιορ, Βινίσιους,Νούνο Ασίς, Μπεμπέ, Ματίας Ντεγκρά, Τουράμ, Μέζγκα, Μπεμπά, Φοφανά, Ισμα Γκονζάλβες, και Φάρλεϊ Ρόσα.

Η ΚΟΠ ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους τους για την ανταπόκριση τους και τη συνεργασία τους για την εκστρατεία ενάντια στον ρατσισμό δείχνοντας πραγματικά ότι "Στο ποδόσφαιρο δεν έχει θέση ο ρατσισμός" .

Keywords
Τυχαία Θέματα