Αξιολόγηση 87 εκπαιδευτικών εκδηλώσεων εντός τριών ετών

Η Επιτροπή Μοριοδότησης του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών (ΠΑΣΥΝΜ) αξιολόγησε και πιστοποίησε, κατά την περίοδο 15.11.2013- 15.11.2016, 87 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις (23 τον πρώτο χρόνο, 32 τον δεύτερο και 32 τον τρίτο), αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδέσμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εκπαιδευτικές αυτές δραστηριότητες έγιναν τόσο από το ΔΣ, την Επιτροπή Μαιών, τους Τομείς και τις Επαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΥΝΜ όσο και από άλλους φορείς Νοσηλευτικούς και Ιατρικούς της Κύπρου.

`Οπως αναφέρεται, σε κάθε σύνεδρο, ο οποίος επιβεβαιωμένα παρακολούθησε ένα αξιολογημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποστέλλεται ταχυδρομικά από τον ΠΑΣΥΝΜ έντυπο με τις «Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής ή Νοσηλευτικής και Μαιευτικής Εκπαίδευσης», τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε για ανανέωσης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματός είτε για άλλους σκοπούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΠΑΣΥΝΜ έχει πετύχει να είναι παγκόσμια ο πρώτος φορέας ο οποίος έχει λάβει το δικαίωμα να παραχωρεί Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής/ Μαιευτικής Εκπαίδευσης (ICNECs) από το Διεθνές Συμβούλιο Νοσηλευτών (ICN).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα