Αυγουστή: «Ρισκάραμε και δικαιωθήκαμε, να μείνουμε προσγειωμένοι»

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, με το τέλος του αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, όπου η ομάδα του έκανε τη μεγάλη ανατροπή φεύγοντας νικήτρια με 3-2.

Αναλυτικά:

"Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Έγινε ένα πολύ κάλο παιχνίδι, ντέρμπι από τα παλιά. Κάναμε κάποια στο πρώτο ημίχρονο. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες μας κατάλαβαν αυτά τα λάθη, βελτιωθήκαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά,

για την προσπάθεια που κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Δίκαια ανεβαίνουμε σκαλοπάτι με σκαλοπάτι όμως πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και βλέπουμε τον αγώνα της Τετάρτης. Στόχος και εκεί είναι οι τρεις βαθμοί και μετά βλέπουμε την συνέχεια με καλύτερο τόπο. Θέλουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να προχωρούμε. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και μας βοήθησε να κερδίσουμε τον αγώνα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η ποιότητα της ομάδας. Αλλάξαμε πράγματα, ρισκάραμε και δικαιωθήκαμε. Αυτό κρατάμε. Είδα ότι βοηθάνε και οι νέοι παίκτες. Παράδειγμα ο Σαρφό, που μας βοήθησε πάρα πολύ. Θέλουμε όλους τους παίκτες για την δύσκολη συνέχεια. 

Μπήκαμε στον σωστό δρόμο. Σκοράρουν και οι επιθετικοί μας. Αυτή την στιγμή μπαίνουμε στο γήπεδο και ξέρουμε τι θέλουμε. Είχαμε δύσκολο έργο και τα καταφέραμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα