Αυγουστή: «Είναι τρεις βαθμοί, τίποτα παραπάνω - Βλέπουμε τον επόμενο αγώνα»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του με 3-0 απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι για την 17η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

"Κερδίσαμε καθαρά και κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη στο νεαρό οπαδό της ομάδας μας που έχασε την ζωή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Το παιχνίδι δεν θέλει πολλή ανάλυση... Κάναμε μια πάρα πολύ καλή

εμφάνιση. Το παιχνίδι έχει τελειώσει και από το πρωί ξεκινάμε για το παιχνίδι της Τετάρτης, που θα είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και αυτός ο θεσμός. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκαν δίπλα μας και τους ποδοσφαιριστές. Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δημιούργησαν, σκόραραν και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ".

Τι κρατάτε από την εμφάνιση και τι όχι; "Κρατάμε την ωραία διάθεση, την κίνηση χωρίς μπάλα. Όπως είπα πριν λίγες μέρες, αρχίσαμε και απολαμβάνουμε τα παιχνίδια μας. Η ομάδα μπήκε στο σωστό δρόμο. Είναι τρεις βαθμοί, τίποτα περισσότερο".

Ποια τα περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης; "Και στο πιο ψηλό σημείο απόδοσης να φτάσουμε, σίγουρα θα πρέπει να βελτιωνόμαστε και ομαδικά και ατομικά σε κάθε παιχνίδι".

Πόση σημασία θα δώσετε στο κύπελλο; "Για να ξεκαθαρίσω, εμένα με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα