Τούχελ: «Αξίζαμε την ισοπαλία, είμαι ικανοποιημένος»

Ο Τόμας Τούχελ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά της Τσέλσι παρά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι αλλά όχι και από τους επιθετικούς του, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στον Ρομέλου Λουκάκου.

Η Τσέλσι ήταν πολύ ανταγωνιστική απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα του Σαββάτου στο Έτιχαντ για την 22η αγωνιστική της Premier League και δεν επέτρεψε στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος να φτιάξει πολλές φάσεις, όμως μία στιγμή έμπνευσης του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 70ο

λεπτό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των πολιτών που τους έφερε στο +13 απέναντι στους Λονδρέζους.

Λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης που άφησε ουσιαστικά νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο Τόμας Τούχελ δεν έκρυψε τη στενοχώρια του καθώς και τα παράπονα που είχε από τους παίκτες της γραμμής κρούσης των μπλε.

"Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό αλλά αυτό μπορεί να συμβεί όταν παίζεις απέναντι στην Σίτι. Νομίζω ότι αξίζαμε την ισοπαλία, αμυνθήκαμε πολύ καλά.

Δεν επιτρέψαμε μεγάλες ευκαιρίες και δεν βρεθήκαμε κάτω από έντονη πίεση. Ήταν καλή εμφάνιση ενώ είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Η ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά δεν το έχουμε. Έχουμε κερδίσει ματς όπως αυτό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, οπότε τώρα έχουμε διαφορετική αίσθηση", δήλωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής, για να αναφέρει στη συνέχεια τα παράπονα που είχε από την ομάδα του στο κομμάτι της επίθεσης:

"Είχαμε οκτώ ή εννέα μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση αλλά μηδέν επαφές στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα με την Σίτι, η εμφάνιση των επιθετικών μας. Δεν είχαμε σωστές θέσεις και συγχρονισμό.

Χάσαμε πολλές μπάλες εύκολα. Κάποιες φορές ο Ρομέλου Λουκάκου πρέπει να δίνει την πάσα, έχασε μπάλες σε πολλά υποσχόμενες φάσεις ενώ είχε και την τεράστια ευκαιρία του αγώνα.

Φυσικά και θέλουμε να τον τροφοδοτούμε, αλλά είναι μέλος της ομάδας. Φυσικά και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ αλλα αν η Σίτι συνεχίζει να νικάει, ουδείς μπορεί να τους πιάσει".

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τούχελ, Αξίζαμε,touchel, axizame