Αυγουστή: "Εξαιρετική δουλειά ο Πετράκης στον Απόλλωνα"

Ο πρώην τεχνικός των ΑΕΚ και Απόλλωνα τοποθετήθηκε για τη δίψα που υπάρχει στην πρώην του ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου, τον τραυματισμό  του Ντιγκινί, αλλά και την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο αντικαταστάτης του στον Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκη.

Για τη δίψα που υπάρχει στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του τίτλου: «Σίγουρά υπάρχει μεγάλη δίψα στην ομάδα γιατί έχει από το 2006 που προσπαθεί να σπάσει αυτή τη μεγάλη αποχή. Έχουν γίνει αρκετά μεγάλες προσπάθειες τα προηγούμενα χρόνια. Βλέπουμε ότι τη φετινή χρονιά

θα κριθεί ο τίτλος στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι σημαντικό που δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και θα παιχτεί ένα παιχνίδι 50-50. Και οι δυο ομάδες έχουν έμπειρους παίκτες και προπονητές και το αποτέλεσμα θια κριθεί σε λεπτά σημεία του παιχνιδιού. Στα τελευταία παιχνίδια, η αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά επιθετικά η ομάδα είναι φτιαγμένη και με τις επιστροφές του Πίττα και του Γιαννιώτα θα είναι ακόμα πιο δυνατή. Όποιον βάλεις στο επιθετικό κομμάτι σου κάνει τη διαφορά».

Για τον Ντιγκινί: «Ήρθε ο Ντιγκινί που δεν είχε χρόνο συμμετοχής στον Άρη σε σχέση με τον Λάρσον και είδαμε τι έκανε. Είναι κρίμα γιατί είχε μια εξαιρετική χρονιά».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Κάνει εξαιρετική δουλειά από τη στιγμή που βρίσκεται εκεί και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία».

Keywords
Τυχαία Θέματα