Αβέρωφ:Είμαστε Κυβέρνηση για τα δύσκολα και Κόμμα που βάζει πλάτες

Σε δηλώσεις σε δημοσιογράφους προέβη ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών Αβέρωφ Νεοφύτου, σχετικά με τη συζήτηση που γίνεται στη Βουλή για τα νομοσχέδια που προωθούνται για τα ΜΕΔ, καθώς και για τη συμφωνία επί του Συνεργατισμού.

Ερωτηθείς ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, για τα πυρά που δέχεται η Κυβέρνηση, καθώς και το κυβερνών κόμμα από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς επί της Οικονομίας και συγκεκριμένα τη θέση κάποιων κομμάτων για παραίτηση του ΥΠΟΙΚ

Χάρη Γεωργιάδη, απάντησε:

«Ο λαός αποφάσισε τον Φεβρουάριο και έδωσε ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή στην Κυβέρνηση. Πρόκειται για μία Κυβέρνηση μαθημένη στα δύσκολα και είμαστε ένα Κόμμα που έμαθε να βάζει πλάτες όταν η χώρα το έχει ανάγκη», είπε ο κ. Νεοφύτου και συμπλήρωσε:

«Και κόμματα της αντιπολίτευσης είναι έτοιμα να βάλουν πλάτες για τον τόπο. Από την άλλη, έχουν το κάθε δικαίωμα παράλληλα να ασκούν κριτική».

Για μας προέχει το καλό της χώρας, η χρηματοπιστωτική σταθερότητα, τόνισε ο κ. Νεοφύτου. Με το καλό να τελειώσουμε την Παρασκευή, και είμαστε ανοικτοί σε όλους και για όλα, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα