Αβέρωφ: Την ανάγκη της κοινωνίας για σωστά πρότυπα όπως ο Κώστας Βήχας

Την ανάγκη η κοινωνία να έχει σωστά πρότυπα σε μια δύσκολη περίοδο, τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τον ηθοποιό Κώστα Βήχα και με την ευκαιρία της βράβευσης του ως Ευρωπαίου Πολίτη.



Μιλώντας μετά τη συνάντηση που είχε με τον ηθοποιό, ο κ. Νεοφύτου συνεχάρη τον κ. Βήχα για τη βράβευση του, με την οποία κάνει την Κύπρο περήφανη σε μια δύσκολη περίοδο.

Ο κ. Νεοφύτου σημείωσε πως σε μια περίοδο που η κοινωνία θέλει σωστά πρότυπα, στο πρόσωπο του

ηθοποιού βρίσκει ένα σωστό και ηθικό πρόσωπο για να παραδειγματίζονται οι νεότεροι.

Από την πλευρά του ο κ. Βήχας ευχαρίστησε τον κ. Νεοφύτου για τα καλά του λόγια, σημειώνοντας πως στο πρόσωπο του ίδιου βραβεύεται πάρα πολύς κόσμος που προσφέρει για τον ίδιο σκοπό.

Επίσης, ο κ. Βήχας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για την αγάπη του και τη στήριξη του για την Κίτρινη Γραμμή και τη βοήθεια που δίνει απλόχερα στους απόρους καλλιτέχνες.

«Σας ευχαριστώ γι’ αυτό ιδιαίτερα γιατί φροντίζεται όλους αυτούς τους ανθρώπους του πνεύματος που τώρα έχουν ανάγκη. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο παρά ότι είμαστε ευγνώμονες και ξέρω ότι θα έχουμε μια στήριξη όσο καιρό χρειαστεί να βγούμε από αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά ο τόπος. Είναι ο ένας να δίνει το χέρι και να βοηθά τον συνάνθρωπό του», κατέληξε ο κ. Βήχας.

Διαβάστε ακόμη: 

ΔΗΣΥ: Το ΑΚΕΛ σήμερα υποκινεί τον κόσμο σε ανυπακοή

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα