Αθηναίοι + Κύπριοι: Η Κύπρος ΔΕΝ είναι Ναγκόρνο Καραμπάχ

Η Κύπρος δεν πρέπει να γίνει Ναγκόρνο Καραμπάχ! Η Αθηναϊκή πολιτική «ελίτ» να το βγάλει από το νου της. Και οι Κύπριοι να το βάλουν αν δεν θέλουν να βρουν την ίδια ταπεινωτική εξευτελιστική τύχη του ξεριζωμού. Άλλοι πολεμούν για μια πατρίδα παιδιόθεν και άλλοι την εγκαταλείπουν αμαχητί!

Οι Κύπριοι πρέπει να αντιληφθούν ότι η ασφάλεια της πατρίδας των είναι πρωτίστως δική τους υπόθεση και ευθύνη και αναλόγως να διαβαθμίσουν τις προτεραιότητες των. Δεν μπορεί οι Τούρκοι να συμπεριφέρονται ως αφέντες κάνοντας

ότι γουστάρουν και ημών η έγνοια είναι οι αυξήσεις των «χαμηλόμισθων» του δημοσίου (!) - κάθε ιδιώτης μετά χαράς θα αντάλλασσε την θέση του με την δική τους - ή η έναρξη τοποθέτησης κλιματιστικών στα σχολεία. Κάνουμε ό,τι μας συμφέρει και βολεύει αδιαφορώντας για την αδύνατη κατάσταση που ευρίσκεται η μικρή μας Πατρίδα που μοιάζει με μια άρρωστη αγελάδα που όμως ο καθένας μας, η ΠΑΣΥΔΥ, οι ημικρατικοί, οι Δάσκαλοι προσπαθούν να δαγκάσουν όσο μεγαλύτερο κομμάτι πριν ξεψυχήσει . Καμία έγνοια για το γενικό καλό. Όσο πιο αδύναμη είναι η χώρα τόσο πιο άγρια δείχνουν τα δόντια τους. Καμία ανησυχία ότι κινδυνεύουμε να βρεθούμε πρόσφυγες στην Αθήνα με €330 βοήθημα τον μήνα.

Αυτά βλέπουν οι Τούρκοι και μας συμπεριφέρονται τόσο περιφρονητικά. Μας περιφρονούν αυτοί που τους έχουμε κάτω από τις σόλες μας. Τόσο χαμηλά, ούτε ο Παλαμάς δεν μπορούσε να προβλέψει και ψέξει.

Βλέπει τον άρχοντοχωριατισμό και αποπροσανατολισμό μας η Αθήνα και αντί να έρχεται πιο κοντά ως μάνα, απομακρύνεται όπως επιθυμεί το ΑΚΕΛ και τα τζάκια της δεξιάς και αφήνει το κενό να το καλύπτει η Τουρκία, η οποία ευχαρίστως το καλύπτει. Δεν επιτρέπεται η Ελλάδα να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη, να αγοράζει αεροπλάνα και πλοία και η Κύπρος να αποφεύγει να βοηθήσει διότι έχει τον κλιματισμό στα σχολεία και τις χρηματικές απαιτήσεις των υπαλλήλων του δημοσίου! Και τα Ελλαδόπουλα έχουν ανάγκη κλιματιστικών και οι δημόσιοι εκεί αμείβονται πολύ λιγότερα από τους δικούς μας εδώ. Η Ελλάδα όμως βάζει διαχρονικά την ελευθερία της πάνω από προσωπικές δυσκολίες. Γνωρίζει ότι αυτά είναι προσωρινά όταν έχεις Πατρίδα.

Αυτή η αμετροεπής στάση των Κυπρίων να μην γίνει το άλλοθι των Αθηναίων πολιτικών να εγκαταλείψουν εκ νέου την Κύπρο σε μια νέα Τουρκική προέλαση όπως η Αρμενία το Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει· να στείλει ικανή δύναμη στην Κύπρο που θα αποτρέπει κάθε επεκτατική σκέψη των Τούρκων και δεύτερο να πιάσει από το αφτί τους Κύπριους και να τους συνεφέρει Δεν επιτρέπονται περαιτέρω παλινδρομήσεις. Ο εξανδραποδισμός του Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν είναι λύση. Διαφορετικά η Ελλάδα θα γεμίσει με 700,000 Έλληνες Κύπριους και θα περιορίζεται πλέον μέχρι την Κρήτη. Το Έθνος ακρωτηριασμένο και τραυματισμένο θα μπει στο δικό του Μεσαίωνα, στην δική του νύκτα. Και οι Κύπριοι ,τάχα με ενδιαφέρον θα ρωτούν οι Αθηναίοι; Οι Κύπριοι, απαντούν χαιρέκακα … θα διαδηλώνουν να αυξηθούν τα €330!

Keywords
Τυχαία Θέματα