Αστυνομικοί σε αρτηρίες όπου δημιουργείται κομφούζιο, από 06:00 μέχρι 08:00

Μέτρα αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος, που παρατηρείται καθημερινά,  επεξεργάζεται και λαμβάνει η Αστυνομία.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε συνδυασμό με τα οδικά έργα που εκτελούνται αυτό το χρονικό διάστημα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες των πόλεων, έχουν επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη χρονίζον κυκλοφοριακό πρόβλημα. Το όλο ζήτημα προβληματίζει έντονα την ηγεσία της Αστυνομίας, η οποία σε συνεργασία και συντονισμό με άλλους αρμόδιους φορείς επεξεργάζεται μέτρα, τα οποία μπορούν να απαμβλύνουν το πρόβλημα.

O Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Κύπρος

Μιχαηλίδης, πλήρως ευαισθητοποιημένος σε θέματα τροχαίας, έχει ήδη δώσει οδηγίες προς τους Αστυνομικούς Διευθυντές όλων των Επαρχιακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, ώστε να ληφθούν μέτρα, για μείωση της καθημερινής ταλαιπωρίας των οδηγών. Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών της Αστυνομίας, έχει αποφασιστεί η τοποθέτηση μελών της, από τις 6π.μ. μέχρι τις 8π.μ., στις διασταυρώσεις του οδικού δικτύου της Λευκωσίας, όπου παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα, για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Παράλληλα, μελετώνται και άλλα μέτρα, τα οποία θα μπορούσαν να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή, με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη μείωση της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι οδηγοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα