Αστυνομία:Έχουμε 1η εικόνα για φόνο-Μέχρι απόψε νέα δεδομένα

Παρέμβαση στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, «Οι έρευνες συνεχίζονται και καταγράφονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής. Τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν από τη σκηνή έχουν αποσταλεί για επιστημονικές κι άλλες εξετάσεις».

Διαβάστε εδώ: Ανατομία σε έγκλημα Στροβόλου-"Μένος στη σχέση θύτη-θύματος"

Η υπόθεση είναι ευαίσθητου περιεχομένου, γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς τη δημοσιοποίηση

στοιχείων. Όλοι, τόνισε, θα πρέπει να ακολουθούν την ενημέρωση όπως αυτή προωθείται από την Αστυνομία.

Διαβάστε εδώ: Φονικό Στροβόλου: Η σύλληψη που θα ρίξει φως στο έγκλημα

Από τη μέχρι τώρα διερεύνηση και την εξέταση της σκηνής και την παραλαβή τεκμηρίων, διαμορφώθηκε μια πρώτη εικόνα για το έγκλημα και απαντήθηκαν κάποια ερωτήματα.

«Μέχρι απόψε το βράδυ θα υπάρξουν νέα δεδομένα και θα απαντηθούν ερωτήματα. Θα δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε κριθεί ότι είναι δόκιμο να δημοσιοποιηθεί», σημείωσε.

Διαβάστε εδώ: Δημ/χος Στροβόλου για φονευθέντα:"Ήταν καθηγητής,φίλος μου"

Οι έρευνες συνεχίζονται τάχιστα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, υπογράμμισε ο κ. Αγγελίδης. Αναφορικά με την ενδεχόμενη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, αυτό είναι κάτι που θα αξιολογηθεί.

Διαβάστε εδώ: Τα επόμενα βήματα των Αρχών για το στυγερό έγκλημα

Οι ανακριτές κατέληξαν σε κάποια προκαταρκτικά συμπεράσματα, έχοντας υπόψη την ολοκλήρωση της συλλογής τεκμηρίων από τη σκηνή.
Δημόσια -υπογράμμισε- η Αστυνομία δεν απαντά σε ερωτήματα, έχοντας υπόψη τη συνεχή εξέλιξη των ερευνών και τον πιθανό επηρεασμό των ερευνών.

Η Αστυνομία, κατέληξε, διερευνά μια πολύ σοβαρή υπόθεση, με ευαίσθητα ζητήματα.

Εικόνα από τις σημερινές έρευνες στη σκηνή

Keywords
Τυχαία Θέματα