Αστυνομία: Πληροφορίες ότι ταραχοποιά στοιχεία θα παρεισφρήσουν στη διαδήλωση

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, καθώς διάχυτος είναι ο φόβος για την επανάληψη των επεισοδίων του περασμένου Σαββάτου, κατά την εκδήλωση, που εξαγγέλθηκε για το ερχόμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Σίγμα, Έλενα Λουκά, το στοίχημα της αστυνομίας για το Σάββατο είναι τριπλό, αφού πέρα από τη νέα διαμαρτυρία στη Λευκωσία, προγραμματίζεται διαμαρτυρία στη Λεμεσό σήμερα ενώ το Σάββατο θα λάβει χώρα και το λευκωσιάτικο ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ

και την Ομόνοια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πράγματα είναι δύσκολα για την Αστυνομία και θα πρέπει να εκπονηθεί υπηρεσιακό σχέδιο σε τρεις φάσεις.

 Αστυνομία καθηκόντως θα βρίσκεται στο σημείο της εκδήλωσης του Σαββάτου για να αστυνομεύσει, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας, για τη διαμαρτυρία του Σαββάτου.

«Μόλις έχει ολοκληρωθεί μια σύσκεψη με όλα τα επιχειρησιακά στελέχη τα οποία θα λάβουν μέρος το Σάββατο στην συγκέντρωση όπου αναμένεται να γίνει, υπό την προεδρία του Βοηθού Αρχηγού Επιχειρήσεων. Έχουν παρουσιαστεί όλες οι πληροφορίες, οι οποίες υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή, ώστε να ετοιμαστεί το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης. Η Αστυνομία είναι έτοιμη και καθηκόντως θα βρίσκεται στο σημείο για να αστυνομεύσει την εκδήλωση», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση ότι υπάρχουν πληροφορίες για νέα εκδήλωση σήμερα το απόγευμα στην Λεμεσό και συγκεκριμένα, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και αν θα υπάρξει και εκεί ένα σχέδιο δράσης, ο κ. Ανδρέου είπε ότι έχουν πληροφορηθεί για την επικείμενη αυτή συγκέντρωση επίσης και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία, όπως σε όλες τις περιπτώσεις, θα επιληφθεί του θέματος, θα βρίσκεται στο σημείο για να αστυνομεύσει και αυτή την συγκέντρωση.

Χαρακτήρισε την συγκέντρωση «επικίνδυνη» και αποκάλυψε ότι υπάρχουν πληροφορίες κάποια ταραχοποιά στοιχεία θα παρεισφρήσουν στην εκδήλωση του Σαββάτου.  

Σε καμία περίπτωση τα μέλη της Αστυνομίας δεν επιχείρησαν να καταστείλουν τη διαμαρτυρία του περασμένου Σαββάτου, παρά μόνο όταν αυτή εξελίχθηκε σε οχλαγωγία δήλωσε χθες ο Εκπρόσωπος τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου.

Διαβάστε επίσης:

Nέα πορεία διαμαρτυρίας στη Λευκωσία το Σάββατο-«Η Αστυνομία να απέχει»

«Ως Δαμέ!»: Ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν οι διοργανωτές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Keywords
Τυχαία Θέματα