Αστυνομία για καταδίωξη: Νόμιμες οι ενέργειες των συναδέλφων

Σχετικά με την χθεσινή καταδίωξη στην Επαρχία Λευκωσίας, όλες οι ενέργειες των συναδέλφων ήταν νόμιμες κάτω από τις οδηγίες της Αστυνομικής διάταξης 2/38, δηλαδή όταν υπάρχει η εύλογη υποψία ότι οι επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα ή όχημα διέπραξαν, διαπράττουν ή πρόκειται να διαπράξουν έγκλημα, καταδιώκονται.

Όπως επίσης και στην πρόνοια που αναφέρει ότι, οδηγός που διέπραξε σοβαρή τροχαία παράβαση ή που παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού και ότι αν αφεθεί ανεξέλεγκτος θα συνιστούσε κίνδυνο για άλλους πολίτες. Να σημειωθεί σύμφωνα με την πληροφόρηση, ότι το πρωί παραλήφθηκε

η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα από Αστυνομικό Σταθμό, η οποία ήταν σε φύλαξη για άλλα υπό διερεύνηση ποινικά αδικήματα.

Εάν  όμως δεν μπορούμε να κάνουμε την δουλεία μας, βάσει των Αστυνομικών Διατάξεων και Νόμων, για να μην αφήσουμε να πεθαίνουν αθώοι πολίτες στους δρόμους της Κύπρου  ή να αφήσουμε τα ναρκωτικά να αλωνίζουν στην χώρα και να πεθαίνουν οι νέοι μας, τότε η ανομία θα επικρατήσει. Οι Αστυνομικοί σήμερα ρισκάρουν και τη ζωή τους για να υπάρχει ασφάλεια στον τόπο. Ο καθένας λοιπόν ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.Σκιές να αφήνονται εκεί που υπάρχει ανομία και όχι εκεί που επιβάλεται ο Νόμος.

Διαβάστε επίσης: Καταδίωξη μοτοσικλετιστή κατέληξε σε τροχαίο-Βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστυνομία, Νόμιμες,astynomia, nomimes