Ασπρίγια: «Καλύτερος ο Τζάκσον Μαρτίνες απ΄τον Μπάκα»

Την προτίμηση του στον επιθετικό της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνες, από τον στράικερ της Σεβίλλης και μεγάλο πρωταγωνιστή του πρόσφατου τελικού του Europa League, Κάρλος Μπάκα, εξέφρασε ο Φαουστίνο Ασπρίγια.


Ο πρώην Κολομβιανός διεθνής δήλωσε πως ο 28χρονος παίκτης της Πόρτο είναι προτιμότερος κατά τον ίδιο, ώστε να πλαισιώσει τον Ραδαμέλ Φαλκάο στην επιθετική γραμμή της Εθνικής Κολομβίας στο Copa America.

«Ως

πρώην επιθετικός, μου άρεσε να παίζω μαζί με άλλους επιθετικούς, οπότε πιστεύω πως ο Μαρτίνες είναι ο ιδανικός παρτενέρ για τον Φαλκάο, παρά την καλή απόδοση του Μπάκα σε αρκετά παιγνίδια».

Τη φετινή σεζόν ο Μαρτίνες σκόραρε 32 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τους «δράκους» του Οπόρτο, ενώ ο Μπάκα «βρήκε» δίχτυα αντίστοιχα 28 φορές.

Ο πρώην επιθετικός της Νιουκάστλ είπε επίσης πως θεωρεί τον Χουαν Κουαδράδο ως τον καλύτερο παίκτη της Εθνικής αυτή τη στιγμή, επίσης έπλεξε το εγκώμιο του Χάμες Ροντρίγκες, ενώ εξέφρασε την πίστη του στον «νέο» Εντουίν Καρδόνα.

«Ο Κουαδράδο είναι γρήγορος και κυρίαρχος, είναι ο καλύτερος παίκτης της Κολομβίας. Δεν έκανε καλή σεζόν με την Τσέλσι, όμως ελπίζω να αποδώσει καλύτερα μ’ αυτή την ομάδα. Ο Χάμες κάνει τη διαφορά στην Εθνική, είναι αυτός που δίνει ρυθμό στην ομάδα. Προσέξτε όμως και τον Καρδόνα, είναι καλός παίκτης και αξίζει να βρεθεί στην αρχική 11άδα».

Τέλος, μόνο κοπλιμέντα επεφύλασσε για τον εκλέκτορα των «Cafeteros», Χοσέ Πέκερμαν. «Είναι καλός προπονητής και ό,τι κι αν καταφέρει στο Copa America θα του είμαστε ευγνώμονες που στη Βραζιλία οδήγησε την Κολομβία στην κατάκτηση της καλύτερης θέσης ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η Κολομβία αντιμετωπίζει τη Βραζιλία, το Περού και τη Βενεζουέλα στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης και στοχεύει στην πρώτη κατάκτηση του τροπαίου μετά το 2001

Keywords
Τυχαία Θέματα