«Ασκούσαν έντονες πιέσεις στον διαιτητή» (photo)

Ο Λούκας Φανιέρος μίλησε στο www.sigmalive.com για την χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα τονίζοντας ότι ο Ερμής έχει σοβαρές πληροφορίες ότι παράγοντες της Σαλαμίνας ασκούσαν πίεση στον διαιτητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έχουμε σοβαρές πληροφορίες ότι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας ασκούσαν έντονες πιέσεις στον διαιτητή και στον πατέρα του που είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Έπαιρναν

τηλέφωνα παντού και ασκούσαν πίεση για την διαιτησία. Μετά το παιχνίδι ο πατέρας του διαιτητή, δείπνησε με τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα (*η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την οποία επικαλείται ο κ. Φανιέρος). Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Ερμής αδικήθηκε και επειδή φώναξε η ΑΕΛ τιμωρήθηκε παραδειγματικά ο διαιτητής. Τώρα που θα καταγγείλουμε τον Λούκα Σωτηρίου και τον βοηθό του θα δούμε τι τιμωρία θα του επιβληθεί. Από σήμερα θα δουν ένα διαφορετικό Ερμή σε όλους τους τομείς. Τελειώνοντας θέλω να καταδικάσω μερίδα ανθρώπων της Σαλαμίνας που έβγαλαν το μίσος τους για τον Ερμή»

*

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασκούσαν,askousan