Άρσεναλ: Στα χέρια του Βενγκέρ 100 εκατ. ευρώ μπάτζετ

Η Άρσεναλ θα παραχωρήσει στον Αρσέν Βενγκέρ ένα τεράστιο μπάτζετ το καλοκαίρι καθώς πλέον η κατάκτηση τίτλων θεωρείται επιβεβλημένη.

Η ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» έχει βάλει σε κίνδυνο τις πιθανότητες της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου για ακόμα μία χρονιά.

Όπως και να έχει, είναι εμφανές ότι οι «Κανονιέρηδες» χρειάζονται ενίσχυση και γι' αυτό η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται να πιέσει τον Βενγκέρ, ίσως για πρώτη φορά τόσο έντονα,

το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να ενισχύσει πραγματικά το ρόστερ.

Η Άρσεναλ θα παραχωρήσει στον Βενγκέρ ένα μπάτζετ ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός χαφ και ενός επιθετικού καθώς και για την ανανέωση των συμβολαίων των Μεσούτ Οζίλ και Αλέξις Σάντσες.

Παράλληλα παίκτες όπως οι Γκιμπς, Ντεμπισί, Φλαμινί, Ροσίτσκι και Αρτέτα θα πουν «αντίο» στο Emirates καθώς δεν υπολογίζονται.

Το ζήτημα φυσικά είναι αν ο Βενγκέρ θα χρησιμοποιήσει ολόκληρο το διαθέσιμο ποσό που θα έχει στα χέρια του, κάτι το οποίο στο παρελθόν δεν το έχει κάνει πράξη.

Το συμβόλαιο του Αλσατού τεχνικού λήγει το καλοκαίρι του 2017 και λογικά η όποια συζήτηση σχετικά με το μέλλον του υπολογίζεται ότι θα συμβεί προς τα τέλη της επόμενης σεζόν, λίγους δηλαδή μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα