Αρικλί: Ένας ένας από τους υποστηρικτές του κόμματος των εποίκων κολλάει COVID

Αλυσίδα μετάδοσης εντός του Κόμματος της Αναγέννησης. Όπως γράφει η Vatan και μεταφράζει το ΓΤΠ, ο αρχηγός του κόμματος και καταζητούμενος δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ διαγνώστηκε θετικός στον ιό και ο ίδιος τοποθετείται γι’ αυτό λέγοντας ότι «ένας ένας από τους υποστηρικτές του κόμματος εντοπίζεται θετικός στον ιό».

Σημειώνεται ότι ο Αρικλί, σε ανάρτησή του σε λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπενθύμισε ότι ο ίδιος ήταν ήδη σε απομόνωση εδώ και δέκα ημέρες στο σπίτι του και ότι μόλις βγήκαν χθες τα αποτελέσματα του τεστ,

στο οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός, μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο για την πανδημία.

Δείτε εδώ: Θετικός στον κορωνοϊό ο δολοφόνος του Ισαάκ, Ερχάν Αρικλί

Ο Αρικλί ανέφερε ότι με λύπη παρακολουθεί ότι ένας ένας από τους φίλους του κόμματος να είναι θετικοί στην νόσο Covid-19, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν είχε οποιοδήποτε σύμπτωμα.

Ο Αρικλί δήλωσε ότι έχουν βρεθεί θετικοί μερικοί αξιωματούχοι του κόμματος, επισημαίνοντας ότι ο Μπερτάν Ζάρογλου, λεγόμενος βουλευτής του YDP, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αεροπλάνο προχθές στην Τουρκία για να συνεχίσει την θεραπεία του.

Σύμφωνα με την Hakikat (14.09.20), ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι τηλεφώνησε στον Αρικλί και του ευχήθηκε περαστικά. Σημειώνεται ότι ο Οκτάι είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον πατέρα του Ζάρογλου για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του, που έχει επιβαρυνθεί χθες βράδυ.

Η εφημερίδα γράφει ότι η κεντρική επιτροπή του κόμματος της Αναγέννησης, σε γραπτή ανακοίνωση ανέφερε ότι η νόσος Covid-19 έχει επηρεάσει τους ανώτερους αξιωματούχους του κόμματος. Πρόσθεσε ότι η κατάσταση της υγείας του γενικού γραμματέας του Μπερτάν Ζάρογλου έχει χειροτερέψει και έχει διακομιστεί στην Τουρκία για να συνεχίσει την θεραπεία του εκεί, με πρωτοβουλία της οικογένειας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα