Αργά το απόγευμα τα τελικά αποτελέσματα της ΝΔ

Θα αργήσει η ανακοίνωση των επίσημων, τελικών αποτελεσμάτων της χθεσινής εκλογικής μάχης για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με έκτακτη δήλωση του Προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος Γιάννη Τραγάκη, το τελικό αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί σήμερα, Δευτέρα, «αργά το απόγευμα.

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από συνεχείς παρατάσεις που οφείλονταν, όπως είπε ο κ. Τραγάκης, στην «απροσδόκητα μεγάλη» προσέλευση ψηφοφόρων, τους

οποίους υπολόγισε σε περισσότερους από 350.000.

Η πρώτη ψηφοφορία για ανάδειξη νέου προέδρου διακόπηκε προτού καλά-καλά αρχίσει τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω προβλημάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα που είχε επιλεγεί.

Χθες, δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στα εκλογικά κέντρα, αλλά η πρωτοφανής, όπως λέγεται, καθυστέρηση έκδοσης τελικού αποτελέσματος, δεδομένου ότι σε εθνικές εκλογές αυτό γίνεται το αργότερο τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας, ήδη προκαλεί αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στην Ελλάδα.

Το ΚΥΠΕ πληροφορείται ότι λόγος της καθυστέρησης είναι ότι αναμένεται από εκλογικούς αντιπροσώπους κέντρων της περιφέρειας να αποστείλουν με φαξ τα αποτελέσματά τους στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα