Αρχηγός Αστυνομίας: Παραμένει στα καθήκοντα του ο αξιωματικός

Για τη ζωή της φοβάται η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους ,η οποία καταγγέλλει Ανώτατο αξιωματούχο ως το πρόσωπο που ζητούσε από κατάδικο να εξασφαλίσει βίντεο από την προσωπική της ζωή.

Η Διευθύντρια των Φυλακών, ενημέρωσε την Υπουργό Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου για το περιστατικό.

Προσερχόμενος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Αρχηγός Αστυνομίας, δήλωσε πως, «αντιλαμβάνεστε ότι μου έχει ζητήσει η υπουργός μετά

τη συνάντηση που είχε με την κα. Αριστοτέλους, τη Διευθύντρια των Φυλακών να έχουμε μια συνάντηση για να ενημερωθώ και εγώ καλύτερα για το περί τίνος πρόκειται, σε σχέση με τα όσα έχουν αναφερθεί από το πρωί και είδαν το φως της δημοσιότητας από τη διευθύντρια».

«Για αντικειμενικούς σκοπούς δεν ξέρω ποια είναι η απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, όμως ίσως να είναι και καλύτερα να διοριστεί από έξω».

Ερωτηθείς εάν τον ανησυχεί το γεγονός, ο Αρχηγός είπε ότι σήμερα ενημερώθηκε.

Συνέχισε λέγοντας, «Θα αναμένουμε στη συνέχεια την εξέλιξη της υπόθεσης. Στον δρόμο βρήκα την κα. Αριστοτέλους και της είπα ότι πρέπει να συζητήσουμε το θέμα της ασφάλειας της. Διότι όπως αναφέρθηκε ίσως υπάρχει κάποιος κίνδυνος».

Ερωτηθείς για το τι προνοείται σε τέτοιες περιπτώσεις, δήλωσε πως «δεν είναι μια απλή ποινική ή πειθαρχική υπόθεση. Διαφέρει και ο παραπονούμενος, διαφέρει και το πρόσωπο στο οποίο στρέφονται οι καταγγελίες. Δεν είναι υπόθεση που μπορεί να τη διαχειριστεί κάποιος αστυνομικός χαμηλού βαθμού. Σύμφωνα με τους κανονισμούς εναπόκειται στην υπουργό, αλλά να δούμε πρώτα την καταγγελία και στη συνέχεια βλέπουμε».

Συμπλήρωσε ότι ο εν λόγω αστυνομικός θα παραμείνει στα καθήκοντα του και πώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καταγγελία. «Σύμφωνα με τους κανονισμούς πρέπει να υπάρχει γραπτή καταγγελία για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα».

Διαβάστε επίσης: 

Αναμένει επίσημη καταγγελία από την Αριστοτέλους η Νομική Υπηρεσία

Αξιωματικός έβαλε κατάδικο να βρει βίντεο από προσωπική ζωή της Αριστοτέλους

Φόβους για τη ζωή της εξέφρασε η Αριστοτέλους:«Αντί να βγαίνει σε τηλεοράσεις»

Στέφη Δράκου: Ενημερώθηκα το πρωί για το θέμα Αριστοτέλους, όπως κι εσείς

Keywords
Τυχαία Θέματα