Αποζημίωση της FIFA στη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έλαβε αποζημίωση δύο εκατομμυρίων ευρώ από τη FIFA για τραυματισμό του Τόμας Βερμάελεν με την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Κατά την πρώτη σεζόν του στους Καταλανούς, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε μόλις 62 λεπτά καθώς τραυματίστηκε στην διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας στο παιχνίδι του Βελγίου με τη Ρωσία. Το πρόβλημα με τους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών κατά τις υποχρεώσεις με τις

εθνικές ομάδες των χωρών τους έχουν αναδείξει πολλοί σύλλογοι, που βλέπουν σημαντικές μονάδες των ρόστερ τους να μένουν εκτός αγωνιστικής δράσης για μικρότερο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο Βερμάελεν άφησε την Άρσεναλ για τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2014 με τους Ισπανούς να πληρώνουν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Μετά τον τραυματισμό του στο Μουντιάλ, ο Βέλγος δεν μπόρεσε να επανέλθει, καθώς υπήρξαν υποτροπές με αποτέλεσμα τελικά να αγωνιστεί για περίπου μία ώρα συνολικά στη διάρκεια της σεζόν 2014-15. Τώρα η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα καταβάλλει στους «μπλαουγκράνα» ποσό δύο εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση.

Ο Βερμάελεν θα τεθεί απόψε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του σε ένα παιχνίδι... σπέσιαλ. «Θα είναι σίγουρα ένας ξεχωριστός αγώνας για εμένα. Πέρασα στην Άρσεναλ πέντε υπέροχα χρόνια και έχω φανταστικές αναμνήσεις» ανέφερε σε δηλώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα