Αποθεώνει Ζαχίντ ο Δώνης, τι δηλώνει ο ίδιος...

Νορβηγική ιστοσελίδα μίλησε με τους Γιώργο Δώνη προπονητή του ΑΠΟΕΛ, τον μάνατζερ Morten Wivestad αλλά και τον Ζαχίντ με θέμα την μη πώληση του τον περασμένο Ιανουάριο, και παραθέτει όλες τις λεπτομέρειες των επαφών που έγιναν, ειδικά με Τούρκικες ομάδας. Η ιστοσελίδα επικαλείται πληροφορίες ότι έχει τοποθετηθεί σχετική ρήτρα που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ και παραθέτει όλες τις δηλώσεις.

Τι είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης:

«Αν

οποιοσδήποτε είχε την απόδοση που έχει ο Ζαχίντ ο οποίος αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πολύ εύκολο να πάρει μετεγγραφή σε άλλα ομάδα, όμως όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο και την ομάδα. Μέχρι στιγμής έχουμε δυο προσφορές για τον παίκτη».

Μπορεί να παίξει στην Αγγλία και την Ισπανία: «Για εμένα ο Γκάγιας έχει φοβερές ικανότητες. Δουλεύει σκληρά και είναι καλή προσωπικότητα και με μεγάλη ποιότητα. Μπορεί να αγωνιστεί σε πιο ψηλό επίπεδο. Μπορεί να αγωνιστεί στην Αγγλία την Ισπανία και την Ιταλία. Είναι καλός ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να αγωνιστεί σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης».

«Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος. Μπορεί να σκοράρει και να ντριπλάρει. Το βοηθήσαμε αρκετά με την νέα ατμόσφαιρα που είχε μπροστά του. Καταλαβαίνει την σημαίνει η «οικογένεια του ΑΠΟΕΛ». έχει γίνει αμέσως αναγκαίος για την ομάδα. Μπορείς να δει και τα στατιστικά του στην ομάδα».

H ιστοσελίδα επικαλείται πληροφορίες που θέλουν να έχει τοποθετηθεί ρήτρα στο συμβόλαιο του που αγγίζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Νορβηγού άσσου με δηλώσεις του. "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε μια ρήτρα στο συμβόλαιο, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω στα μέσα ενημέρωσης". Ακολούθως περιέγραψε τις διαπραγματεύσεις που έγιναν τον Ιανουάριο τα ακόλουθα: «Υπήρχαν συγκεκριμένες προσφορές αλλά από τον ΑΠΟΕΛ μας έγινε σαφές ότι δεν έπρεπε να πωληθεί. Ήδη προσέλκυσε το ενδιαφέρον από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Τουρκίας. Τώρα είναι επικεντρωμένος στον ΑΠΟΕΛ, είναι επαγγελματίας, κάτι που τον χαρακτήριζε από πάντα. Θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει»

Τι δήλωσε ο Ζαχίντ:

''Είναι καλό να ακούς από την ομάδα σου ότι πιστεύει σε σένα. Με βοήθησαν πολύ όταν ήρθα εδώ, είναι εξαιρετικοί ανθρώποι. Στο ξεκίνημα, έπρεπε να συνηθίσω το περιβάλλον, να εγκληματιστώ στη νέα κουλτούρα. Ήταν δύσκολο, αλλά το πήρα αρκετά καλά και από τους συμπαίκτες και από την ομάδα μου. Ήταν εξαιρετικό το ντεμπούτο μου απέναντι στη Ρεάλ. Ήταν αρκετά δύσκολο δεν μπορώ να το περιγράψω σε λέξεις. Είχα επίσης δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στη Ντόρντμουν. Νιώθω ότι είχα τρομερή ανάπτυξη εδώ. Όταν έκανα τα πρώτα μου τρία 90λεπτα ήταν δύσκολα, μετά όμως χρόνο με το χρόνο γινόμουν καλύτερος.

Για την πρόταση από την Τουρκία: ''Ήταν καλό για μένα που ενδιαφέρθηκε μία τόσο μεγάλη ομάδα για εμένα. Πρέπει όμως να συγκεντρωθώ και να συνεχίσω να παίζω καλά στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που πιστεύω ότι κάνω μέχρι στιγμής. Άφησα την υπόθεση να την χειριστούν οι μάνατζερ μου''

Για την Εθνική Νορβηγίας: "Πιστεύω ότι είναι τιμή για κάποιον που έχει νορβηγικό διαβατήριο να μπορέσει να παίξει στη χώρα του. Θέλω πολύ να παίξω για την Εθνική ομάδα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για το που βρίσκομαι σήμερα και πιστέυω ότι η Εθνική ομάδα θα έρθει όταν έρθει.

Keywords
Τυχαία Θέματα