Αποσύρεται η πρόταση νόμου για τις λιμουζίνες-To tweet Αβέρωφ

Τροποποίηση της κείμενης νομοθεσίας και αντικατάσταση των κρατικών λιμουζινών με νέες άνω των 20 αλόγων εισηγήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Γιώργος Γεωργίου, καταθέτοντας στην Ολομέλεια της Βουλής σχετική πρόταση νόμου.

Ωστόσο, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε ότι η πρόταση αυτή αποσύρεται.

Συγκεκριμένα ο κ. Nεοφύτου με αφορμή ανάρτηση του SigmaLive

σχετικά με το θέμα έγραψε, «ο Δησυ &εγώ προσωπικά πρωτοστατήσαμε το 2014 για μείωση του κόστους αγοράς αυτοκινήτων για κρατικούς αξιωματούχους και μείωση δικαιούχων. Καμμία πρόθεση για αύξηση των εξόδων του κράτους. Στόχος να εξοικονομηθούν επιπρόσθετοι πόροι με λιγότερη ρύπανση. Η πρόταση νόμου αποσύρεται».

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 η Βουλή ψήφισε νόμο βάσει του οποίου οι κρατικές λιμουζίνες δεν μπορεί να υπερβαίνουν τα 20 άλογα, ούτε να ξεπερνούν τα 165 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, με εξαίρεση τα οχήματα της προεδρικής φρουράς.

Ο Δησυ &εγώ προσωπικά πρωτοστάτησαμε το 2014 για μείωση του κόστους αγοράς αυτοκινήτων για κρατικούς αξιωματούχους και μείωση δικαιούχων. Καμμία πρόθεση για αύξηση των εξόδων του κράτους.Στοχος να εξοικονομηθουν επιπρόσθετοι πόροι με λιγότερη ρύπανση.Η πρόταση νόμου αποσύρεται https://t.co/Ptw2DCsD6N

— Averof Neofytou (@AverofCY) October 20, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα