''Η Ομόνοια έδειξε ότι είχε τις ψυχικες δυνάμεις " (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τη σημαντικότερη νίκη – μέχρι την επόμενη – πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Ομόνοια. Οι πράσινοι επικράτησαν της Ανόρθωσης, διατηρήθηκαν στην 4η θέση και ευελπιστούν με δυο νίκες σε βάρος του Ερμή και του Απόλλωνα να τερματίσουν στην 3η θέση.

Το μέλος της διοίκησης, Λάκης Πολυκάρπου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η ομάδα έδειξε ψυχικές δυνάμεις, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μαζική του στήριξη και καταλήγοντας εξέφρασε την ελπίδα οι τελευταίοι αγώνες να διεξαχθούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

- Η περασμένη αγωνιστική

ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη για την Ευρώπη. Η Ομόνοια απέδειξε ότι είχε τις ψυχικές δυνάμεις.
- Ελπίζουμε να περάσουμε νικηφόρα και στους επόμενους δυο αγώνες, με Ερμή και Απόλλωνα.
- Τίποτα δεν έχει κριθεί και πιστεύουμε ότι από εμάς εξαρτάται. Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να τερματίσουμε στην 3η θέση.
- Η κατάκτηση της 4ης θέσης με κάποια δεδομένα θα οδηγήσει στην Ευρώπη.
- Ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά σε μια δύσκολη περίοδο. Κατάλαβε ότι η παρουσία του είναι απόλυτα αναγκαία. Τους ευχαριστούμε.
- Θέλουμε να καταφέρουμε να διαγράψουμε τα κακώς έχοντα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαστε σίγουροι ότι αν τα καταφέρουμε ο κόσμος θα είναι πολλαπλάσιος στα γήπεδα.
- Έχουμε χρόνο για τις εκλογές της ΚΟΠ. Αυτό που προέχει και είναι άμεσο, είναι οι υπόλοιποι αγώνες να διεξαχθούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα