Απόπειρα κατά Ροδοθέου: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα φόρεσε σήμερα (27/11) το απόγευμα η Αστυνομία, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου, η οποία διαπράχθηκε χθες στη Λευκωσία στις 23:15 το βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, μετέβησαν μετά από πληροφορίες στην Παλλουριώτισσα, σε σημείο πλησίον της ΠΕΟ, όπου και εντοπίστηκε μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα η οποία ομοίαζε με αυτό που χρησιμοποίησαν χθες οι άγνωστοι δράστες.

Η Αστυνομία προχώρησε αρχικά στη

σύλληψη δύο προσώπων ενώ αργότερα, γύρω στις 19:30, συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο.

Πρόκειται για 34χρονο Ελληνοκύπριο, 28χρονο Ελληνοκύπριο και 32χρονο αλλοδαπό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε για την απόπειρα φόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλώντας στο SigmaLive o Νίκος Ροδοθέου, ανέφερε «δε φοβήθηκα ούτε θα φοβηθώ, οι άγνωστοι ατύχησαν και εμένα δεν ίδρωσε το αυτί μου, λέω ότι είναι γνωστοί άγνωστοι, επειδή η χθεσινοβραδινή απόπειρα φόνου εναντίον μου, είναι η συνέχεια του φόνου του αδερφού μου, Άντρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα