Απόπειρα φόνου/Ορόκλινη: Ψάχνουν στοιχεία σε κλειστά κυκλώματα για τον 35χρονο

Αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά η Αστυνομία για την  τύχη του 35χρονου καταζητούμενου, ο οποίος εμπλέκεται στην απόπειρα φόνου της Ορόκλινης.

Όσο περνάνε οι ώρες χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής, τόσο εντείνεται το θρίλερ για την τύχη του 35χρονου ο οποίος καταζητείται για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη την περασμένη Κυριακή.

Η αστυνομία προχώρησε σήμερα στην δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του καθώς είχε δηλωθεί από την οικογένεια του ως ελλείπον πρόσωπο στις 6 Δεκεμβρίου, 2 μέρες μετά την διάπραξη της εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για τον Ανδρέα Χρίστου.

Δείτε

επίσης: Καταζητείται ο Αντρέας Χρίστου για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη (pic)

Οι ανακριτές εξετάζουν το ενδεχόμενο να διέφυγε σε περιοχές μη ελεγχόμενες από την δημοκρατία, ωστόσο με βάση μαρτυρία που έχουν ενώπιον τους και η οποία παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας κατά την διαδικασία προσωποκράτησης του 34χρονου επιχειρηματία, δεν αποκλείεται να έχει πέσει και ο ίδιος θύμα εγκληματικής ενέργειας.  

Ο 35χρονος ομολόγησε σε συγγενικά του πρόσωπα ότι συνωμότησε με τον επιχειρηματία την σχεδιαζόμενη δολοφονία του 42χρονου έναντι του ποσού των 40 χιλιάδων ευρώ.

Μετά την διάπραξη της απόπειρας δολοφονίας ο 34χρονος επιχειρηματίας αρνήθηκε να πληρώσει τον Χρίστου και τον απείλησε.

Ο Χρίστου παρέδωσε κινητό τηλέφωνο σε συγγενικά του πρόσωπα, λέγοντάς τους ότι αν δεν εμφανιστεί τις επόμενες μέρες να το παραδώσουν στην αστυνομία καθώς φοβόταν ότι θα τον σκοτώσουν.   

Ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας τις τελευταίες ώρες έχουν στα χέρια τους κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τα οποία παραλήφθηκαν από τις επιχειρήσεις και τα υποστατικά που διατηρεί ο 34χρονος επιχειρηματίας στην Αγία Νάπα, και ήδη περνούν από το μικροσκόπιό τους.

Την ίδια ώρα ακολουθούν τα τελευταία ίχνη του 35χρονου Ανδρέα Χρίστου, προτού εξαφανιστεί, αναζητώντας σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης απαντήσεις για την τύχη του.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη:Ο καταζητούμενος και η αμοιβή

Keywords
Τυχαία Θέματα