«Αποχαιρέτησαν» με λευκή ισοπαλία

ΑΕΛ και Άρης έμειναν στο 0-0, στον -εκτός απροόπτου- τελευταίο αγώνα που διεξήχθη στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta (β’ γύρος).

Ο Άρης φαινόταν να πατάει καλύτερα στα αρχικά στάδια του αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια η ΑΕΛ εξισορρόπησε τον ρυθμό μη επιτρέποντας στον Άρη να

γίνει απειλητικός, ενώ δεν άργησε να φτιάξει και φάσεις στην περιοχή του Βανά. Καλές στιγμές είχαν και οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το μηδέν.

Ο Άρης απείλησε με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο, με τον νεοεισελθών Στεπίνσκι να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μουριέλ στην μεγαλύτερη φάση του αγώνα. Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς έπειτα κι από παρέμβαση του VAR το οποίο κάλεσε τον Αργυρού στο on field review, δόθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μουσούντα καθώς θεωρήθηκε ότι στέρησε προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος με φάουλ στον Κάσα.

Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν αφήνει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες, καθώς από τη μια η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πλησιάσει την πρώτη εξάδα, όντας 9η με 15 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Άρης που είχε σήμερα την ευκαιρία να μειώσει στο ελάχιστο την απόστασή του από την κορυφή, τελικά βρέθηκε να μένει τέταρτος, με 30 βαθμούς.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΑΕΛ: Μπέκερ, Τεϊσέιρα, Μπάστο, Μεντόγεβιτς, Κάσα, Μιραλάς, Σάντος, Τσιμπόλα, Μιλιντσεάνου, Τζάλμα, Σις.

Άρης: Άλβες, Καζού, Μποακί, Μπένγκτσον, Μπράουν, Γκομίς, Μαγιαμπέλα, Στρούσκι, Μουσούντα, Μπρόρσον, Μπαμπίκα.

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Τζιωρτζής Ομηρος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, ΑΕΛ – Άρης,Live, ael – aris