Απολογήθηκε σε Μπαλοτέλι ο Άλβες

Προσπάθεια να... μαζέψει τις προσβλητικές δηλώσεις του με αφορμή τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι έκανε ο Ντάνι Άλβες, μετά και την επίθεση εναντίον του από τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είχε επισημάνει ότι πολλοί θάνατοι συμβαίνουν καθημερινά και ότι η απώλεια του Αστόρι δεν επηρεάζει, με τον «Super Mario» να ξεσπαθώνει εναντίον του καλώντας τον απλώς να πει συλλυπητήρια.

Μετά

και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Ντάνι Άλβες τοποθετήθηκε επισήμως στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter υπογραμμίζοντας:

«Αν όσα ανέφερε ο Μπαλοτέλι έχουν ειπωθεί, δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω τον οποιονδήποτε. Ζω σε έναν κόσμο στον οποίο πρέπει να είμαστε υποκριτές για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Νιώθω στεναχωρημένος, αν προσέβαλα κάποιον, ζητώ συγγνώμη».

Se o o Balotelinho falou tá falado, não tive intenção de ofender a ninguém, vivo em mundo que temos que ser hipócrita muitas vezes para que as pessoas gostem de ti but sorry ma people.... enfim, se alguém se sentiu ofendido, desculpaaa. https://t.co/L03x0HHZ39

— Daniel Alves (@DaniAlvesD2) March 8, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα