Απόλλωνας - Συνεργασία με Royal Caribbean

Ο Απόλλωνας για την Royal Caribbean:

''Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Royal Caribbean μέχρι τον Μάιο του 2023.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας.

Λίγα λόγια

για την εταιρεία:

Η Royal Caribbean International προσφέρει πολυτελείς κρουαζιέρες σε ολόκληρο τον κόσμο μετατρέποντας τις διακοπές σας σε μία υπέρτατη κι αξέχαστη εμπειρία εδώ και 50 χρόνια.

Η κάθε ξεχωριστή κατηγορία πλοίων αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό θαύμα το οποίο προσφέρει την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον πιο απαιτητικό επισκέπτη και δημιουργώντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες του.

Οι κρουαζιέρες της Royal Caribbean International συνεχίζουν να φέρνουν την επανάσταση στις διακοπές με δρομολόγια προς 240 προορισμούς σε 61 χώρες σε έξι ηπείρους, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού νησιού δημιουργώντας τον απόλυτο προορισμό της Royal Caribbean στις Μπαχάμες, επονομαζόμενου ως Perfect Day στο CocoCay.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με τις εξελίξεις της εταιρείας ακολουθώντας το @RoyalCaribPR στο Twitter και επισκεπτόμενοι το RoyalCaribbeanPressCenter.com. Για περισσότερες πληροφορίες ή για κρατήσεις, οι ταξιδιώτες μπορούν να καλέσουν τον ταξιδιωτικό τους σύμβουλο ή να επισκεφθούν το RoyalCaribbean.com.

Καλωσορίζουμε την Royal Caribbean στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και ευχόμαστε μια αγαστή συνεργασία η οποία θα επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Λεμεσού''.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλλωνας #45 Συνεργασία, Royal Caribbean,apollonas #45 synergasia, Royal Caribbean