Απόλλων: Το σημαντικότερο…της πεντάρας

Τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό από μια πεντάρα;

Στην περίπτωση του Απόλλων…το μηδέν παθητικό στην άμυνα μετά από αρκετό καιρό. Και όταν οι άμυνες κερδίζουν τα πρωταθλήματα τότε με το χθεσινό στοιχείο η ομάδα του Απόλλωνα μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Φτάνει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο.

Χθες οι ποδοσφαιριστές του Ιοάν Αντόνε κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους μετά από έξι παιχνίδια, μαζί με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Οθέλλο. Τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές του Ρουμάνου τεχνικού

δεν δέχθηκαν τέρμα ήταν στην 11η αγωνιστική κόντρα στον Ανόρθωση.

Από τότε, με την ΑΕΚ 3, με τον Ερμή 2, με την Αγία Νάπα 2, με την ΑΕΛ 3, με τον Οθέλλο 2, με την ιδία ομάδα στο κύπελλο 1 για να έρθει το χθεσινό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για να κλείσει για την ώρα την κακή παρένθεση.

Σίγουρα η άμυνα είναι από τις κατηγορίες που παίζουν μεγάλο ρόλο στον αγώνα. Ένα τέρμα στην επίθεση θα το πετύχεις φτάνει όμως να μην δεχθείς γκολ. Αυτό το γνωρίζει ιδιαίτερα ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος συνεχώς δουλεύει στον τομέα αυτό. Για να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο και να μην δίνεις την ευκαιρία στους αντίπαλους να μπαίνουν στα καρέ σου.

Αυτές τις οδηγίες είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ρουμάνου τεχνικού και αυτές υλοποίησαν στον αγωνιστικό χώρο. Η πεντάρα με πέντε διαφορετικούς σκόρερ επιβεβαίωσε το γεγονός πως η ομάδα τους Λεμεσού διαθέτει αυτή τη στιγμή την καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος και από την άλλη δείχνει πως όποιος είναι στο ρόστερ της ομάδας μπορεί να προσφέρει στο σκοράρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα