Αερομεταφορές και ναυτιλία στο επίκεντρο επαφών Δημητριάδη

Τα λιμάνια και οι τομείς των αερομεταφορών και της ναυτιλίας, ήταν στο επίκεντρο των επαφών που είχε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποίησε σε Δουβλίνο και Λονδίνο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Υπουργός Συγκοινωνιών “είχε συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών, Τουρισμού και Αθλητισμού της Ιρλανδίας, Pascal Donohoe, κατά τη διάρκεια της οποίας,

συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών”.Στη συνέχεια, ο κ. Δημητριάδης επισκέφθηκε το Λιμάνι του Δουβλίνου όπου και ξεναγήθηκε και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το επιχειρηματικό μοντέλο που έχουν υιοθετήσει οι αρχές του.Οι επαφές του κ. Δημητριάδη στην ιρλανδική πρωτεύουσα, ολοκληρώθηκαν με συνάντηση που είχε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της εταιρείας Aer Rianta International.Ακολούθως, ο Υπουργός Συγκοινωνιών μετέβη στο Λονδίνο όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με διευθυντές ναυτιλιακών εταιρειών.Συναντήθηκε παράλληλα με την Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας, καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα