Απόλλων: Το εντόπισε, το διόρθωσε, αλλά…

Ο Απόλλωνας αν και μπήκε δυνατά στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια δεν μπόρεσε να κρατήσει την υπεροχή που είχε στα πρώτα 5-10 λεπτά με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αγώνα.


Η επιλογή του Πέδρο Εμάνουελ να παρατάξει στο δεξί φτερό τον Πέδρο αντί του Στυλιανού δημιούργησε πολλά προβλήματα με την πάροδο των πρώτων αγωνιστικών λεπτών. Η Ομόνοια αφού εντόπισε αυτό το πρόβλημα έγινε απειλητική από την… «Αχίλλειο πτέρνα» (μέχρι ένα σημείο) του Απόλλωνα και έφτασε κοντά στο γκολ. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός της

ομάδας εντόπισε πολύ νωρίς την αδυναμία της ομάδας του και με προσεκτικές εσωτερικές κινήσεις κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μέζγκα οπισθοχώρησε και έδινε βοήθειες στον Πέδρο όπως και οι Σλάβτσεφ, Σακέτι, Στογιάνοβιτς όταν ο αντίπαλος έκανε τις επιθέσεις του από το δεξί άκρο της άμυνας του Απόλλωνα.

Παρά την διόρθωση κάποιων αδυναμιών ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βάλει αρκετή πίεση στην Ομόνοια και να ψάξει το γκολ, ενώ κάλλιστα μπορούσε να δεχθεί και να μην πάρει κέρδος από το παιχνίδι. Έτσι για τους κυανόλευκους έφυγε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, χωρίς να δεχθούν την ήττα και πλέον επικεντρώνονται στην διόρθωση των λαθών έτσι ώστε μετά την διακοπή να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα