Απόλλων: Τα τρία υπέρ και τα τρία κατά

Μικρό το δείγμα των 6 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος για την ομάδα του Απόλλωνα ωστόσο είναι ένα στατιστικό το οποίο θα πρέπει να δει ο τεχνικός της ομάδας Πέδρο Εμάνουελ.

Οι γαλάζιοι μέσα στις πρώτες έξι αγωνιστικές πέτυχαν τρεις νίκες και αυτές μέσα στην έδρα τους, ενώ εκτός έδρας ηττήθηκαν μια φορά ενώ άλλες δυο φορές εξήλθαν ισόπαλοι.

Αυτό όμως που θα πρέπει να προβληματίσει τον Πορτογάλο τεχνικός είναι η δυστοκία του σκοραρίσματος στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και να εξαιρέσουμε το πρόσφατο ντέρμπι με την Ομόνοια, τα άλλα δυο παιχνίδια ήταν με ΕΝΠ

και Νέα Σαλαμίνα. Μάλιστα από τους «ερυθρόλευκους», γνώρισαν την ήττα με 2-0. Και στα τρια παιχνίδια οι γαλάζιοι δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα.

Αντίθετα περίφημα είναι τα στατιστικά που συνοδεύουν εντός έδρας την ομάδα. Τρεις στις τρεις νίκες και με συντελεστή τερμάτων 8 υπέρ (2 με Άρη, 1 με ΑΕΛ και 5 με Εθνικό Άχνας) και τρια κατά (1 με Άρη και 2 με Εθνικό Άχνας).

Η συγκομιδή βαθμών εντός έδρας και εκτός έδρας είναι από τη γη στον ουρανό και σίγουρα είναι ένα στοιχείο το οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να βρει τον τρόπο να το διορθώσει. Οι προσδοκίες των φίλων του Απόλλωνα είναι μεγάλες για τη φετινή χρονιά και για να πετύχεις στους στόχους σου θα πρέπει να παίρνεις και σημαντικά «διπλά», κάτι που δεν πήρε μέχρι στιγμής η ομάδα της Λεμεσού.
Πλέον με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα της Λεμεσού θα τα πει σε νέο ντέρμπι αυτή την φορά με την Ανόρθωση μέσα στο Τσίρειο και η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα