Απόλλων: Σε ρυθμούς ντέρμπι

Οι «κυανόλευκοι» άφησαν πίσω τους το παιχνίδι με τη Δόξα και έχουν επικεντρωθεί στο πρώτο λεμεσιανό προημιτελικό, της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΛ, όπου στόχο έχουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Με δεδομένο ότι ο Απόλλωνας είναι γηπεδούχος αύριο, ο στόχος είναι η νίκη με μηδέν παθητικό για να αποκτήσει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς.

Μπορεί ο Απόλλωνας να έχει κερδίσει δύο φορές την αντίπαλό του στο πρωτάθλημα, όμως άπαντες γνωρίζουν ότι το κύπελλο είναι διαφορετικός θεσμός και για να συνεχίσουν το σερί τους θα πρέπει

να παρουσιαστούν με το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, όπως έπραξαν δηλαδή προχθές στο δεύτερο ημίχρονο.

Όπως ήταν λογικό στη σημερινή προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα, το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, ενώ ο Πέδρο Εμάνουελ είδε με ικανοποίηση να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα όλοι οι ποδοσφαιριστές του με εξαίρεση τον Κολοκούδια. Ο Πορτογάλος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα δουλέψει και σήμερα πάνω στο πλάνο που ετοιμάζει για την αυριανή αναμέτρηση. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα φανούν οι προθέσεις του όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει, αφού έχει πολύ περισσότερες επιλογές για την 11άδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα