Απόλλων: Όταν οι σταρ είναι στα κάτω τους

Ένας Βάλε δεν μπορεί μόνος του να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος κήπερ του Απόλλωνα χθες κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα σήκωσε μόνος του το κουπί της ομάδας, έκανε ότι μπορούσε για να σταματήσει τους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας ωστόσο οι γαλάζιοι στο τέλος ηττήθηκαν με 2-0. Σε δυο φάσεις ο 100αρης πλέον Βάλε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ωστόσο από την αρχή φάνηκε πως ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να κερδίσει κάτι από τον χθεσινό αγώνα.

Φαίνεται καθαρά στην ομάδα πως παίκτες κλειδιά όπως οι Παπουλής, Γκιε-Γκιε,

Σακέτι, Πέδρο, αν δεν βρεθούν στην μέρα τους δεν μπορεί ο Απόλλωνας με ελπίζει. Όπως έγινε και με τον Παπουλή με τον επιθετικό του Απόλλωνα να χάνει δυο κλασικές ευκαιρίες κάτω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

Πέρυσι υπήρχαν στην ομάδα οι Μεριμέ, Σανγκόι, Ρομπέρ και Ρέζεκ οι οποίοι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές πέτυχαν 7 τέρματα σε σύγκριση με φέτος στην οποία οι παίκτες του Απόλλωνα πέτυχαν μόλις 3.

Στον Απόλλωνα όμως δεν κοιτούν του περυσινού. Δηλώνουν συνεχώς πως η φετινή ομάδα με την ποίτητα που έχει και με τους ποδοσφαιριστές είναι καλύτεροι της περυσινής και θα πρέπει άμεσα να βρεθεί το λάθος και να παίζει η ομάδα το ποδόσφαιρο που πρέπει σύμφωνα και με τους ποδοσφαιριστές που έχει.

Κόντρα στον Εθνικό Άχνας στόχος είναι μόνο η νίκη για να επιστρέψει η καλή ψυχολογία και το καλό κλίμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα