"Θέμα χρόνου τα αποτελέσματα για την Λίβερπουλ"

Θέμα χρόνου θεωρεί τα καλά αποτελέσματα που θα επαναφέρουν και πάλι την Λίβερπουλ στο προσκήνιο της Premier League, ο μάνατζερ των «κόκκινων»Μπρένταν Ρόντζερς.

Η Λίβερπουλ εκτροχιαστεί από το ελπιδοφόρο ξεκίνημα της, αφού απέτυχε να κερδίσει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της στην Premier League. Τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν στις 17 Αυγούστου ενάντια στην νεοφώτιστη Μπόρνμουθ (1-0) και είναι 13η στην

βαθμολογία με οκτώ βαθμούς μετά έξι ματς πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ επίσης αναδείχθηκε ισόπαλη στην Γαλλία με την Μπορντό στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Europa League, αποτέλεσμα που κάλυψε και την αναμέτρηση με την Νόριτς την Κυριακή στο Anfield. Εχει σημειώσει μόνο τέσσερα γκολ αυτή τη σεζόν και είναι η δεύτερη χειρότερη επίθεση, ενώ θα χρειαστεί να αγωνιστεί για περισσότερο από τους επόμενους δύο μήνες χωρίς τον αρχηγό της Τζόρνταν Χέντερσον, που υπέστει κάταγμα στο πόδι στην διάρκεια προπόνησης. Όμως ο Ρόντζερς είναι βέβαιος ότι η ομάδα θα επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες.

«Η σκληρή δουλειά ανταμείβει και αυτό είναι ακριβώς που πρόκειται να συμβεί. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα που θα μας ανταμείψουν. Νομίζω ότι εμπιστοσύνη θα αυξηθεί με τα αποτελέσματα,» είπε ο 42χρονος προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www. liverpoolfc.com).

«Εμείς απλά πρέπει να οικοδομήσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη μέσω της προπόνησής μας, μέσα από τα παιχνίδια, χρειάζεται να προχωράμε βήμα-βήμα, να κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και ελπίζω πως μια καλή επίδοση θα φέρει και αποτελέσματα. Είναι σίγουρο ότι εάν οι παίκτες συνεχίσουν να εργάζονται όπως μέχρι σήμερα σε καθημερινή βάση, θα εισπράξουν γρήγορα την ανταμοιβή τους, » πρόσθεσε ο πρώην μάνατζερ της Σουόνσι. Η Λίβερπουλ, αντιμετωπίζει την Καρλάιλ στο Λιγκ Καπ, την Πέμπτη και δύο ημέρες αργότερα φιλοξενούν την Άστον Βίλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα