Απόλλων: Όλα στραβά και ανάποδα

Όλα στραβά πήγαν για τον Απόλλωνα σήμερα στο Τσίρειο. Οι κυανόλευκοι πραγματοποιώντας πολύ άσχημη εμφάνιση γνώρισαν την ήττα από την Ανόρθωση με 3-1, ενώ έχασαν και 4 (τουλάχιστον) ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια αφού οι Σανγκόι, Παπουλής, Μερκής και Χαμντανί συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κιτρίνων καρτών. Ταυτόχρονα τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γκίε με αποτέλεσμα να μην αγωνισθεί στην επανάληψη και οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα δείξουν αν έχει κάτι σοβαρό.

Δικαίως

ο κόσμος του Απόλλωνα στο τέλος της αναμέτρησης αποδοκίμασε απογοητευμένος τον προπονητή Ιοάν Αντόνε και τους ποδοσφαιριστές για την κακή εικόνα, από το 40 και μετά, ενώ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης για την νίκη τους. Μάλιστα κάποιοι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας συγκεντρώθηκαν και έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα για να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες τους.

Οι φίλοι του Απόλλωνα πήγαν στο γήπεδο, στήριξαν την ομάδα τους με όλες τους τις δυνάμεις, όμως μετά το 1-3 εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους. Και όμως όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την λεμεσιανή ομάδα. Γκολ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γκίε, πίεση ψηλά και καλή διάθεση.

Όσο περνούσε ο χρόνος όμως η απόδοση έπεφτε και τα δυο χαμένα τετ-α-τετ των Γκίε και Παπουλή σε διάστημα λίγο δευτερολέπτων έριξαν εντελώς την ψυχολογία. Τα προβλήματα φάνηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Απόλλωνα να μην πατά καλά αμυντικά ενώ κορυφώθηκαν στην επανάληψη μετά το γκολ του Εντέ. Μετά το 1-1 ο Απόλλωνας δεν είχε καθόλου καλή ψυχολογία, κάποιες αποφάσεις των διαιτητών τους έβγαλαν πολλά νεύρα και μοιραία ήρθε η ήττα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Απόλλωνας είχε την πρώτη του ευκαιρία για γκολ στο 91 με το σκορ στο 1-3.

Ο Ιοάν Αντόνε έχει πολλές ευθύνες για τον τρόπο που παρουσιάζει την ομάδα του και στο ότι δεν καταφέρνει να βγάζει από τους παίκτες του το 100%. Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να μην μπορεί να αποτρέψει το κακό για την ομάδα του.

Το μόνο θετικό που βγήκε σήμερα ήταν ότι παρά την ήττα ο Απόλλωνας διατηρήθηκε στην κορυφή. Έχασε μοναδική ευκαιρία για να ξεφύγει με 4 βαθμούς και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα για να επιστρέψει στις νίκες. Ακολουθεί η διακοπή που θα του δώσει την δυνατότητα να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί για την συνέχεια του μαραθωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα